(13.10 hodin)
(pokračuje Kováčik)

Poprosím, abychom se soustředili na druhé čtení, abychom se v rámci druhého čtení také pokusili nenabourat zásadní věci pozměňovacími návrhy, a doporučuji tedy, aby byl návrh přikázán zemědělskému výboru. A koneckonců jednáme o potravinách v čase oběda, přeji všem dobrou chuť v okamžiku, kdy se přeruší projednávání dopoledního jednání. Děkuji.

 

Místopředseda PSP Vojtěch Filip: Chtěl jsem poděkovat panu zpravodaji, ale bohužel vás připravím minimálně o deset minut přestávky. Protože nepadl žádný návrh na vrácení ani na zamítnutí, budeme se zabývat návrhem na přikázání. Předložený návrh rozhodl předseda Poslanecké sněmovny přikázat zemědělskému výboru. V rámci rozpravy padl návrh na přikázání zdravotnímu výboru. Má ještě někdo jiný návrh? Není tomu tak.

Odhlásím vás. Požádám vás o novou registraci. Prosím, přihlaste se svými hlasovacími kartami. (Nesouhlasné hlasy v sále.) Měl jsem takový požadavek z pléna. Jestli se to někomu nelíbí, tak musíme respektovat přání kolegů, že se změnil stav v Poslanecké sněmovně. Už se počet poslanců ustálil.

 

hlasování pořadové číslo 28, které jsem právě zahájil, se ptám, kdo je pro přikázání zemědělskému výboru. Kdo je proti? Děkuji vám.

V hlasování pořadové číslo 28 z přítomných 148 pro 148. Návrh byl přijat.

 

Návrh na přikázání zdravotnímu výboru.

Rozhodneme v hlasování pořadové číslo 29, které jsem zahájil, a ptám se, kdo je pro přikázání výboru pro zdravotnictví. Kdo je proti? Děkuji vám.

V hlasování pořadové číslo 29 z přítomných 149 pro 48, proti 68. Návrh nebyl přijat.

 

Konstatuji, že tento návrh byl přikázán k projednání zemědělskému výboru, a končím tento bod.

Před polední přestávkou chci sdělit, že ve 13.15 se sejde organizační výbor a od 13 hodin probíhá zasedání pod patronací Stálé delegace Meziparlamentní unie a ustavování jednotlivých skupin přátel v místnosti u klavíru.

Přeji všem dobrou chuť, členy organizačního výboru žádám o včasný příchod na jednání organizačního výboru. Děkuji.

 

(Jednání přerušeno ve 13.13 hodin.) ***




Přihlásit/registrovat se do ISP