(14.00 hodin)

 

Poslanec Zbyněk Stanjura: Pane místopředsedo, já se domnívám, že ta schůze se nebude přerušovat, ale ukončovat. A k tomu, abychom ji mohli ukončit, musíme hlasovat o vyřazení všech neprojednaných bodů. Děkuji.

 

Místopředseda PSP Jan Bartošek: V tento moment je přesně 14 hodin, tzn. do této hodiny bylo domluveno jednání poslanecké schůze a v tento moment přeruším tento bod. Přeruším tento bod, tzn. přerušuji projednávání tohoto bodu, a dále budeme hlasovat o vyřazení zbývajících bodů z pořadu schůze. To je postup, který jsem navrhoval, pane předsedo Stanjuro, když jsem mluvil.

Tedy zazvoním a přivolám kolegy z předsálí a zopakuji, o čem budeme hlasovat. Budeme hlasovat o vyřazení zbývajících bodů z pořadu schůze. Eviduji žádost o odhlášení, takže vás odhlásím a požádám vás, abyste se znovu přihlásili.

 

Zahajuji hlasování a táži se, kdo je pro vyřazení zbývajících bodů z pořadu schůze. Kdo je pro, ať zmáčkne tlačítko a zvedne ruku. Kdo je proti tomuto návrhu?

Je to hlasování s pořadovým číslem 236, přihlášeno je 113 poslankyň a poslanců, pro 83, proti 22. Konstatuji, že s návrhem byl vysloven souhlas a zbývající body jsme vyřadili z projednávání.

 

Já vám, kolegyně a kolegové, děkuji za spolupráci a končím pořad 31. schůze Poslanecké sněmovny. Děkuji vám a přeji vám pěkný víkend.

 

(Schůze skončila ve 14.02 hodin.) ***




Přihlásit/registrovat se do ISP