(18.30 hodin)
(pokračuje Filip)

Budeme tedy hlasovat nejdříve o garančním výboru, a to v hlasování číslo 278. Ptám se, kdo je pro výbor pro zdravotnictví jako pro výbor garanční. Kdo je proti? Děkuji vám.

Hlasování pořadové číslo 278. Z přítomných 158 pro 152, proti 1. Návrh byl přijat.

 

Nyní budeme hlasovat o návrzích na přikázání dalším výborům. Organizační výbor navrhl výbor hospodářský, v rozpravě padl návrh na výbor ústavněprávní.

 

O výboru hospodářském rozhodneme v hlasování číslo 279, které jsem zahájil, a ptám se, kdo je pro přikázání hospodářskému výboru. Kdo je proti? Děkuji vám.

Hlasování pořadové číslo 279. Z přítomných 159 pro 64, proti 60. Návrh nebyl přijat.

 

Budeme hlasovat o návrhu na přikázání výboru ústavněprávnímu v hlasování číslo 280, které jsem zahájil, a ptám se, kdo je pro. Kdo je proti? Děkuji vám.

Hlasování pořadové číslo 280. Z přítomných 159 pro 35, proti 71. Ani tento návrh nebyl přijat.

 

Konstatuji, že tento návrh byl přikázán k projednání výboru pro zdravotnictví jako garančnímu a žádnému jinému dalšímu výboru nebyl přikázán. Lhůta k projednání zůstává podle zákona. Končím bod číslo 97.

 

Pro dnešní večer konstatuji, že mi byla doručena dohoda předsedů poslaneckých klubů, že v dnešním jednání nebudeme pokračovat dalšími pevně zařazenými body, a proto přerušuji dnešní jednání a těším se s vámi na shledanou zítra v 9 hodin ráno s tím, že budeme pokračovat pevně zařazenými body, a to bodem číslo 214 - rozpočtové určení daní, vrácené Senátem, a potom body z bloku třetích čtení.

Přeji vám hezký večer.

 

(Jednání skončilo v 18.32 hodin.) ***




Přihlásit/registrovat se do ISP