(21.00 hodin)

 

Místopředseda PSP Petr Gazdík: Omlouvám se. Posledním přihlášeným k faktické poznámce je pan ministr Babiš. Prosím, pane ministře. Pane ministře, prosím o krátké vystoupení, protože ve 21 hodin končí dnešní jednací den.

 

Místopředseda vlády ČR a ministr financí Andrej Babiš: Já bych jenom zopakoval, že všichni podnikatelé jsou připraveni. Měli na to rok. Byla na to kampaň. První hlášení se podává myslím 23. února. Všichni to vědí. Takže se skutečně bavím, když mi pan předseda Fiala, který by mě určitě mohl učit česky nebo politologii, mluví o podnikatelích.

 

Místopředseda PSP Petr Gazdík: Omlouvám se, pane ministře.

 

Místopředseda vlády ČR a ministr financí Andrej Babiš: Skutečně pan předseda Fiala netuší, co je to podnikatel. Netuší, co je to podnikání. Takže buďte tak laskav, nedávejte mi školení z podnikání. Něco o tom vím. Děkuji. (Slabý potlesk hnutí ANO.)

 

Místopředseda PSP Petr Gazdík: Děkuji panu ministrovi. Je jednadvacátá hodina, čímž končí dnešní jednací den. Přerušuji tento bod a přerušuji jednání 39. schůze Poslanecké sněmovny do zítřejší deváté hodiny ranní. Přeji vám hezký večer.

 

(Jednání skončilo v 21.00 hodin.) ***




Přihlásit/registrovat se do ISP