Čtvrtek 10. března 2016, stenozáznam části projednávání bodu pořadu schůze

(pokračuje Jan Bartošek)

210.
Informace o podpořeném financování za rok 2014
/sněmovní tisk 534/

Informace byla předložena, hospodářský výbor a rozpočtový výbor ji projednaly a usnesení byla doručena jako sněmovní tisk 534/1 a 2. Prosím, aby se i v tomto případě ujal slova zpravodaj hospodářského výboru poslanec Vlastimil Gabrhel a informoval nás o jednání výboru a přednesl návrh usnesení Poslanecké sněmovny. Prosím, máte slovo.

 

Poslanec Vlastimil Gabrhel: Děkuji za slovo, pane předsedající. Vážené kolegyně, kolegové, přečetl bych usnesení hospodářského výboru: Hospodářský výbor se tiskem 534 zabýval na 25. schůzi dne 2. září 2015 a doporučuje Poslanecké sněmovně vzít předloženou informaci o podpořeném financování za rok 2014 na vědomí.

 

Místopředseda PSP Jan Bartošek: Já vám děkuji. Nyní prosím zpravodaje rozpočtového výboru poslance Zbyňka Stanjuru, aby se ujal slova a informoval nás o jednání výboru a přednesl návrh usnesení Poslanecké sněmovny. Prosím, pane poslanče.

 

Poslanec Zbyněk Stanjura: Když jsem vyzván, tak jednání výboru bylo klidné, konstruktivní, shodli jsme se, doporučujeme Poslanecké sněmovně vzít tuto zprávu na vědomí.

 

Místopředseda PSP Jan Bartošek: Já vám děkuji. Zahajuji všeobecnou rozpravu a táži se, kdo se do ní hlásí. Nikoho nevidím. Jestli je tomu tak, všeobecnou rozpravu končím. Táži se případně na závěrečné slovo. Ani jeden ze zpravodajů nechce mít závěrečné slovo v tento moment. Přistoupíme k podrobné rozpravě a táži se, kdo se hlásí. Nikdo se nehlásí do podrobné rozpravy, v tom případě končím podrobnou rozpravu. I zde se táži, zda zpravodajové si chtějí vzít závěrečné slovo. Není tomu tak.

 

Dám hlasovat o návrhu usnesení. Vzhledem k tomu, že návrhy usnesení hospodářského i rozpočtového výboru jsou shodné, tak budeme hlasovat o tomto návrhu usnesení.

Zahajuji hlasování a táži se, kdo je pro návrh usnesení, ať zmáčkne tlačítko a zvedne ruku. Kdo je proti tomuto usnesení?

Je to hlasování s pořadovým číslem 300, přihlášeno je 138 poslankyň a poslanců, pro návrh 129, proti žádný. Konstatuji, že návrh usnesení byl schválen. Končím projednávání tohoto bodu.

 

Další bod dnešního jednání a tím je

Aktualizováno 31. 10. 2017 v 17:59.




Přihlásit/registrovat se do ISP