Středa 23. března 2016, stenozáznam části projednávání bodu pořadu schůze

(pokračuje Petr Gazdík)

53.
Vládní návrh zákona o Úřadu pro přístup k dopravní infrastruktuře
/sněmovní tisk 609/ - prvé čtení

Ptám se na závěrečná slova pana ministra, případně pana zpravodaje. Není zájem, neeviduji návrh na vrácení ani zamítnutí. Budeme se zabývat návrhem na přikázání výborům k projednání. Nejprve rozhodneme o přikázání garančnímu výboru. Organizační výbor i tento návrh navrhl přikázat k projednání hospodářskému výboru jako garančnímu. Má někdo jiný návrh na garanční výbor? Není tomu tak.

 

Zahajuji hlasování. Kdo souhlasí s tím, aby předložený návrh byl přikázán k projednání hospodářskému výboru jako garančnímu výboru, nechť zvedne ruku a zmáčkne tlačítko. Kdo je proti?

Je to hlasování číslo 414, přihlášeno je 137 poslankyň a poslanců, pro 126, proti nikdo. Konstatuji, že návrh byl přikázán k projednání hospodářskému výboru jako garančnímu.

 

Organizační výbor nenavrhl přikázat tento návrh žádnému dalšímu výboru. Má někdo návrh na jiný výbor k projednání? Není tomu tak. Konstatuji tedy, že návrh byl přikázán hospodářskému výboru jako garančnímu, a končím prvé čtení tohoto návrhu zákona, sněmovního tisku 609. Děkuji panu ministru i panu zpravodaji.

 

Dalším bodem našeho jednání je

Aktualizováno 31. 10. 2017 v 17:59.




Přihlásit/registrovat se do ISP