(Jednání pokračovalo ve 14.30 hodin.)

 

Místopředsedkyně PSP Jaroslava Jermanová: Vážené kolegyně, vážení kolegové, je 14.30 hodin a my budeme pokračovat v našem jednání. Dříve než přistoupíme k projednávání jednotlivých bodů, dovolte mi načíst tyto omluvy: vicepremiér Pavel Bělobrádek se omlouvá z dnešního jednání od 11.45 do 14.30. Z dnešního jednání se od 16.30 do konce jednacího dne omlouvá pan poslanec Volný z pracovních důvodů. Mezi 9. a 14. hodinou zde nebyl přítomen pan ministr vnitra z pracovních důvodů. Od 16.30 hodin se z pracovních důvodů do konce dnešního jednacího dne omlouvá paní poslankyně Rutová a pan poslanec Berkovec se taktéž omlouvá od 14.30 do konce jednacího dne z pracovních důvodů.

Nyní přistoupíme k projednávání bodů. První v pořadí je bod 201. Dříve než dám slovo zpravodaji kontrolního výboru, poprosím kolegyně a kolegy, aby se ztišili.

 

Nyní tedy budeme projednávat bod

 

201.
Zpráva o kontrole výročních finančních zpráv
politických stran a politických hnutí za rok 2015
/sněmovní dokument 4363/

Prosím zpravodaje kontrolního výboru poslance Vladimíra Koníčka, aby předložený sněmovní dokument uvedl. Prosím, pane poslanče, máte slovo.

 

Poslanec Vladimír Koníček: Vážená paní předsedající, já bych velice rád tento sněmovní dokument uvedl, ale bohužel, nedovoluje mi to jednací řád. Na jednání není přítomen ani jeden člen vlády. Takže bych vás poprosil, abyste přerušila projednávání do doby přítomnosti alespoň jednoho člena vlády.

 

Místopředsedkyně PSP Jaroslava Jermanová: Ano, já tak učiním. Přerušuji jednání do 14.45 a poprosím nejlépe předsedy klubů koalice, aby zajistili... A pan ministr Chovanec je zde, nicméně schůzi jsem v tuto chvíli již přerušila, tak musíme vydržet do 14.45. Děkuji.

 

(Jednání přerušeno ve 14.33 hodin.) ***




Přihlásit/registrovat se do ISP