(19.00 hodin)

 

Místopředseda PSP Vojtěch Filip: Děkuji. To byl místopředseda Pikal. Nyní místopředseda Poslanecké sněmovny Tomio Okamura, který má v podrobné rozpravě slovo.

 

Místopředseda PSP Tomio Okamura: Já se přihlásím ke svému pozměňovacímu návrhu pod číslem 2040. Děkuji.

 

Místopředseda PSP Vojtěch Filip: Děkuji Tomio Okamurovi, to stačí. Nyní pan kolega Dominik Feri v podrobné rozpravě. Máte slovo.

 

Poslanec Dominik Feri: Děkuji. Navrhuji zamítnutí tohoto návrhu ve třetím čtení. Děkuji.

 

Místopředseda PSP Vojtěch Filip: Dobře. To byl procedurální návrh, který se hlasuje na začátku třetího čtení. Kdo dál v podrobné rozpravě? Pokud nikdo - pan kolega Michálek nejdřív. (Reakce na poznámku mimo mikrofon.) Dobře, tak v tom případě pan poslanec, místopředseda Pikal.

 

Místopředseda PSP Vojtěch Pikal: Děkuji ještě jednou za to slovo, nečekal jsem, že budu muset vystupovat znovu. Přece jenom moje pozornost byla přivedena k některým problematickým ustanovením toho návrhu, jak byl předložen na ústavně-právním výboru, myslím si, že tam dvakrát například - (Změna předsedajícího.)

 

Místopředseda PSP Tomio Okamura: Tak já vás budu muset přerušit... (Ohlas v sále. - Se smíchem:) Já se omlouvám, pane místopředsedo...

 

Místopředseda PSP Vojtěch Pikal: Není zač.

 

Místopředseda PSP Tomio Okamura: Vážené paní poslankyně, vážení páni poslanci, vážení členové vlády, přerušuji 35. schůzi Poslanecké sněmovny do středy 6. listopadu do 15.30 hodin a připomínám, že zítra, to je 6. listopadu, bude v 9 hodin pokračovat 36. schůze Poslanecké sněmovny. Přeji hezký večer.

 

(Schůze přerušena v 19.01 hodin.) ***




Přihlásit/registrovat se do ISP