(13.00 hodin)

 

Poslankyně Miroslava Němcová: Děkuji za slovo. Já jenom organizačně. Chci se zeptat, pane místopředsedo, zda nemáte nějakou informaci o průběhu odpoledního jednání, protože obvykle jsme dostávali mezi jedenáctou a jednou na stůl informace o tom, kdo je přihlášen do interpelací, a teď ji nemáme. Tak nevím, jestli byla nějaká dohoda, že ji dostaneme elektronicky, anebo jak to je.

 

Místopředseda PSP Tomio Okamura: Ano, máte pravdu. Normálně už to tady mám. Jenom okamžíček, já to prověřím. (Předsedající telefonuje.) Tak prý to sem někam nahoru poslali, nicméně já to tady nemám a standardně to mívám. Nicméně premiér bude prý potvrzen. A teď tedy já čekám na telefon, co je tedy s těmi seznamy, protože normálně je tady už mívám. To je pravda. Takže já tedy počkám a budu vás informovat ještě na mikrofon. Nicméně vyhlašuji už tedy tu pauzu do 14.30 hodin. Už mám telefon. (Telefonuje.)

Tak služba prý byla z nějakého důvodu zaneprázdněna, to znamená, teď to tady neprodleně dorozdají na stoly. Jinak pro vaši informaci, na premiéra jsem hned obdržel čísla, abyste aspoň byli informováni dílčím způsobem: 23 interpelací je v pořadí na premiéra, 47 interpelací na ministry. A teď by to mělo být v nejbližších minutách, předpokládám, dorozdáno na stoly. Děkuji.

 

(Jednání přerušeno ve 13.01 hodin.)***




Přihlásit/registrovat se do ISP