(17.50 hodin)

 

Poslanec Jiří Bláha: Vážené kolegyně, kolegové, já bych chtěl načíst pozměňovací návrh, který by měl znít úplně stejně, jako máme s 80 %, jenom s tím rozdílem, že místo 80 % tam bude procent 70. Jestli by to šlo vložit do systému, budu hrozně rád. Takže stejné znění, jako má návrh s 80 %, jenom to, že tam navrhneme 70 %. Děkuji.

 

Místopředseda PSP Petr Fiala: Děkuji. Končím podrobnou rozpravu. Je zájem o závěrečná slova? Není zájem. (Poslanci diskutují.) Je zájem o závěrečné slovo po podrobné rozpravě v druhém čtení? Já bych navrhoval, abychom udělali třeba dvouminutovou přestávku, aby bylo možné se poradit s legislativou. (Zpravodajka navrhuje, aby byla pětiminutová.) Pětiminutovou. Dobře, děkuji. Takže v tuto chvíli není zájem o závěrečná slova. Končím podrobnou rozpravu, a tím končím také druhé čtení tohoto návrhu.

Můžeme teoreticky bezprostředně přistoupit k třetímu čtení, ale protože tady zazněl pozměňovací návrh, kde je potřeba si vyjasnit, v jaké podobě o něm budeme hlasovat a zda je to vůbec možné, tak na žádost paní zpravodajky vyhlašuji pětiminutovou přestávku. V 17.56 hodin budeme pokračovat třetím čtením.

 

(Jednání bylo přerušeno od 17.51 hodin do 17.56 hodin. V 17.56 hodin předsedající sděluje, že vzhledem k tomu, že pozměňovací návrhy nejsou ještě zpracovány, není Sněmovna legislativně připravena na hlasování, proto se přestávka prodlužuje do 18 hodin. Poté se bude pokračovat třetím čtením.) ***




Přihlásit/registrovat se do ISP