(13.00 hodin)

 

Místopředseda PSP Tomio Okamura: Nyní dám prostor na faktickou poznámku. Tu ještě stihne paní poslankyně Olga Richterová. Budu vás muset tedy přerušit, ale můžete jít ještě. Je stále 12.59). Tak prosím.

 

Poslankyně Olga Richterová: Jedna faktická poznámka k paní hygieničce, a sice že tam nebylo zodpovězené, proč používat ty rapid testy v sociálních zařízeních. Možná to tedy má být otázka na pana ministra.

A druhá odpověď -

 

Místopředseda PSP Tomio Okamura: Tak já vás zastavím, už přeruším. Nicméně byla jste přerušena po nějakých 14 sekundách, to znamená, jenom pro stenozáznam zopakuji pořadí faktických poznámek, protože vás tady je opravdu hodně, aby si to organizační odbor mohl taky poznamenat, který nás tady sleduje online. To znamená, paní poslankyně Olga Richterová po 14 sekundách byla přerušena, takže budete ve 14.30 ihned pokračovat, paní poslankyně, dostanete jako první faktickou. Dále je pořadí faktických, protože to nevidíte, pan poslanec Černohorský, Bartoš, Bartošek, Jurečka, Janda. Tak to je pořadí faktických. Dále po panu poslanci Hájkovi je přihlášen ještě navíc v obecné rozpravě, byl přihlášen pan poslanec Jurečka, nicméně to bude až po těch faktických. A dále to bude následovat pan poslanec Kupka a Juránek, tak jak vidíme.

Takže tímto přeruším program této schůze. Přeji vám dobrou chuť a uvidíme se tady opět ve 14.30.

 

(Jednání bylo přerušeno ve 13.01 hodin.) ***




Přihlásit/registrovat se do ISP