(13.00 hodin)
(pokračuje Volný)

Řeknete: nemilující otec, nemilující matka a milující teta a teta. Dobrá, ale od toho jsou tady ty orgány, aby rozhodly, jestli ti rodiče jsou v pořádku, adoptivní, nebo ne. A procházejí peklem, aby jim bylo nějaké dítě svěřeno do péče. A když prostě budou dva rovnocenné páry, tak ten homosexuální prostě musí mít smůlu, protože to není maminka a tatínek. Není to tak, jak příroda chtěla.

Pan Výborný tady plakal nad napadáním konzervativních křesťanských názorů na sociálních sítích ve vztahu k tomu, že chtějí uzákonit manželství jako vztah muže a ženy. Nesouhlasně tady na mě kýve, ale já jsem ten váš rozhovor poslouchal. A mrzí mě, že jste tak neplakal, když někdo jiný obhajoval jiné konzervativní názory ohledně oprávněné kritiky islámu, masové imigrace, vládních nařízení, že jste hlasoval pro pandemický zákon, že jste hlasoval proti tomu, aby tady vystoupili odborníci. A za to já jsem byl taky napadán. Jenom za to, že jsem hájil konzervativní názory. Protože třeba masová imigrace není v souladu s konzervativními názory. Ale vy kýváte nesouhlasně hlavou. Zřejmě za své konzervativní názory napadán být nesmíte, ale já za své konzervativní názory být smím.

 

Místopředseda PSP Tomio Okamura: Tak čas. Takže máme 13.00 hodin. Vyhlašuji pauzu na hodinu a půl a uvidíme se tady opět ve 14.30 hodin. Přeji dobrou chuť.

 

(Jednání přerušeno ve 13.01 hodin.) ***




Přihlásit/registrovat se do ISP