(15.50 hodin)
(pokračuje Okamura)

Budeme se zabývat návrhem na přikázání výborům k projednání. Organizační výbor navrhl přikázat předložený návrh k projednání zahraničnímu výboru. Má někdo jiný návrh? (Nemá.)

 

Kdo souhlasí s tím, aby předložený návrh byl přikázán zahraničnímu výboru?

Zahajuji hlasování. Kdo je pro? Kdo je proti?

Hlasování číslo 10, přihlášeno 83 poslanců, pro 82, proti žádný. Konstatuji, že tento vládní návrh byl přikázán k projednání zahraničnímu výboru.

 

Nyní ještě máme návrh na zkrácení lhůty na 30 dnů. Pan poslanec Milan Feranec ho přednesl.

Zahajuji hlasování. Kdo je pro? Kdo je proti?

Hlasování číslo 11, přihlášeno 85 poslanců, pro 62, proti 10. Návrh byl přijat.

 

Tímto končím prvé čtení tohoto návrhu. Tímto jsme i vyčerpali program 101. schůze Poslanecké sněmovny, tímto ji končím a nyní vyhlašuji pauzu na 15 minut, protože se vrátíme do 98. schůze. Začneme bodem 536, bude to v režimu tajné opět a bude se to týkat pana ministra Hamáčka. Takže se tady sejdeme za 15 minut, což je v 16.06, abychom technicky mohli připravit opět Sněmovnu na projednávání v režimu tajné. (Reakce v sále.)

Tak prosím vás, oprava, protože jsme zjistili, že do jednoho hlasovacího zařízení bylo něco nalito. Teď nevíme, jestli je to sabotáž, nebo co se stalo. Ale to říkám s úsměvem. Takže jsem byl požádán, abychom protáhli pauzu ještě o 5 minut, a pauza bude tedy 20 minut a bude to do 16.12. V 16.12 se sejdeme. Aspoň bude dostatečný čas připravit Sněmovnu pro jednání v režimu tajné.

 

(Schůze skončila v 15.52 hodin.) ***




Přihlásit/registrovat se do ISP