(Jednání pokračovalo v 16.00 hodin.)

 

Místopředseda PSP Tomáš Hanzel: Dobré odpoledne, vážené kolegyně, vážení kolegové. Po polední pauze budeme pokračovat v projednávání bodu Návrh na zřízení vyšetřovací komise Poslanecké sněmovny k řešení pandemie koronaviru COVID-19 v České republice, sněmovní dokument 8832.

Slyšel jsem žádost o odhlášení, tak já vás odhlásím všechny, přihlaste se prosím svými identifikačními kartami. A dokud nebudeme mít dostatečný počet, to je počet 67 poslanců, tak nebudeme moct pokračovat. (Chvilku čeká.) Vyhlašuji pauzu pět minut na to, abychom se pokusili sešikovat řady.

 

(Jednání přerušeno od 16.03 do 16.08 hodin.)

 

Je 16.09. Než zahájíme projednávání tohoto bodu, protože kvorum musí být naplněno v případě, že budeme o čemkoliv hlasovat, a nebrání nám to nějakým způsobem projednávat tento bod, hlásí se pan místopředseda Pikal.

 

Místopředseda PSP Vojtěch Pikal: Děkuji za slovo, pane předsedající. Myslím, že běžným pohledem do sálu je zjevné, že je nás tady víc, než kolik ukazuje hlasovací zařízení, takže pokud by se něco nezměnilo, tak nevím, jestli je to porucha v technice, nebo někde jinde, případně bychom asi museli sáhnout k nějakému ručnímu přepočítání, pokud by došlo k hlasování. Děkuji. (Potlesk z řad Pirátů.)

 

Místopředseda PSP Tomáš Hanzel: No, každopádně se řídím tím, co je na tabuli, a to je 56 poslanců přihlášených. S přednostním právem pan Ondráček. ***




Přihlásit/registrovat se do ISP