(19.00 hodin)
(pokračuje Patrik Nacher)

Tím bych toho chtěl využít a požádat vás, kolegové, abyste se přihlásili do podvýboru pro ochranu spotřebitele, protože jsou tam zatím tři, jak mě upozornil předseda hospodářského výboru. Děkuji.

 

Místopředseda PSP Jan Skopeček: Děkuji panu poslanci za vystoupení i za lekci z finanční gramotnosti. A otevírám obecnou rozpravu, do které se nikdo nehlásí, neeviduji. Pan zpravodaj se hlásí, prosím.

 

Poslanec Patrik Nacher: Tak já, jak bylo řečeno, navrhnu tedy zkrátit projednávání o 30 dnů na 30 dnů. Děkuji.

 

Místopředseda PSP Jan Skopeček: Ano. Děkuju pěkně. Ještě někdo se hlásí do obecné rozpravy? Není tomu tak, obecnou rozpravu tedy končím. Ptám se, zda je zájem o případná závěrečná slova? Není tomu tak. Neevidoval jsem návrhy na vrácení ani zamítnutí předloženého návrhu.

Budeme se tedy nyní zabývat návrhem na přikázání výborům k projednání. Nejprve rozhodneme o přikázání garančnímu výboru. Organizační výbor navrhl přikázat předložený návrh k projednání rozpočtovému výboru jako výboru garančnímu. Ptám se, jestli navrhuje někdo přikázání jinému výboru jako garančnímu? Není tomu tak.

 

Přistoupíme tedy k hlasování. Kdo souhlasí s tím, aby předložený návrh byl přikázán k projednání rozpočtovému výboru jako garančnímu výboru?

Zahajuji hlasování a ptám se, kdo je pro návrh? Ať stiskne tlačítko a zvedne ruku. Kdo je proti?

hlasování číslo 43 bylo přihlášeno 183 poslanců, pro návrh hlasovalo 168 poslanců, proti nikdo. Návrh byl přijat. Konstatuji, že tento návrh byl přijat, a jako garanční výbor jsme odhlasovali výbor rozpočtový.

 

Organizační výbor nenavrhl přikázat tento návrh žádnému jinému výboru. Má někdo návrh na přikázání dalšímu výboru k projednání? Není tomu tak.

Přistoupíme tedy k hlasování o návrzích, které zazněly v obecné rozpravě.

 

Pan poslanec Nacher navrhl zkrátit lhůtu na projednání návrhu ve výborech o 30 dnů na 30 dnů. Já o tomto návrhu dám nyní hlasovat.

Zahajuji hlasování a ptám se, kdo je pro návrh? Ať stiskne tlačítko a zvedne ruku. Kdo je proti?

hlasování číslo 44 bylo přihlášeno 184 poslanců, pro návrh hlasovalo 174, proti nebyl nikdo. Návrh byl přijat a my jsme zkrátili lhůtu projednání tohoto návrhu ve výborech o 30 dnů na 30 dnů.

 

Tím končím projednání tisku číslo 68 v prvém čtení. A protože zazněla dohoda, že po 19. hodině přerušíme naše dnešní jednání, tak ho přerušuji do zítřejších 9 hodin. Přeji vám hezký zbytek večera. Zítra v 9 hodin ráno se těším na shledanou.

 

(Jednání skončilo v 19.03 hodin.) ***




Přihlásit/registrovat se do ISP