(Jednání pokračovalo ve 12.28 hodin.)

 

Místopředseda PSP Jan Skopeček: Vážené kolegyně, vážení kolegové, dobré poledne vám přeji, je 12.28 hodin, doba, do které bylo přerušeno naše jednání. Nacházíme se stále ve fázi stanovení pořadu 18. schůze. Já zatím neeviduji žádného dalšího přihlášeného, který by před hlasováním o návrhu pořadu 18. schůze Poslanecké sněmovny chtěl ještě vystoupit, čili nezbývá nám než přistoupit k tomu, že budeme hlasovat o celém návrhu pořadu 18. schůze Poslanecké sněmovny, jak byl písemně předložen.

Ano, eviduji žádost o odhlášení, takže si vás všechny dovolím odhlásit a poprosit vás, abyste se svými identifikačními kartami znovu přihlásili. Ano, pan ministr financí Stanjura bude hlasovat s náhradní kartou číslo 27.

Protože vidím, že se počet přihlášených pomalu ustálil, tak ještě znovu opakuji pro ty, kteří doběhli na poslední chvíli, že v tuto chvíli je před námi hlasování.

 

Budeme hlasovat o celém návrhu pořadu 18. schůze Poslanecké sněmovny, jak byl písemně předložen.

Já si tedy dovolím zahájit hlasování a požádat vás, abyste zvedli ruku, pokud hlasujete pro, a stiskli tlačítko. Kdo je proti?

hlasování číslo 2 bylo přihlášeno 150 (na tabuli 158) poslanců, pro hlasovalo 70, proti 79. Návrh byl zamítnut. Pořad schůze nebyl schválen.

 

A já tedy 18. schůzi končím. A dovolím si vám připomenout, že 16. schůze Poslanecké sněmovny bude pokračovat zítra, to je v pátek 8. dubna v 9 hodin. Do té doby vám přeju krásný den.

 

(Schůze skončila ve 12.31 hodin.) ***




Přihlásit/registrovat se do ISP