(13.00 hodin)
(pokračuje Tomio Okamura)

Myslím, že je to na okamžitou demisi, protože miliony občanů jsou kvůli vaší vládě zoufalí ze zdražování, nemají peníze, a vy to tady - takovýmto způsobem se chová vláda Petra Fialy. Je to opravdu odporné. (Ojedinělý potlesk.)

 

Místopředseda PSP Jan Skopeček: Tak to úplně nebylo k novele zákona o pozemních komunikacích, nicméně ptám se, jestli je ještě někdo přihlášen do obecné rozpravy? Nikoho nevidím, obecnou rozpravu tedy končím.

Nezaznamenal jsem návrh ani na vrácení, ani na zamítnutí, budeme se tedy zabývat návrhem na přikázání výborům k projednání. Nejprve rozhodneme o přikázání garančnímu výboru.

Ještě jsem zapomněl, zeptám se pro jistotu, zájem o závěrečná slova není? Bezvadné.

Organizační výbor navrhl přikázat předložený návrh k projednání hospodářskému výboru jako výboru garančnímu. Navrhuje někdo přikázání jinému výboru? Není tomu tak.

 

Přistoupíme tedy k hlasování.

Kdo souhlasí s tím, aby předložený návrh byl přikázán k projednání hospodářskému výboru jako garančnímu výboru? Ať stiskne tlačítko a zdvihne ruku. Kdo je proti?

Hlasování číslo 50, bylo přihlášeno 141 poslanců, pro hlasovalo 120, proti nikdo. Návrh byl přijat.

 

A já tedy konstatuji, že tento návrh byl přikázán k projednání hospodářskému výboru jako garančnímu výboru. Organizační výbor nenavrhl přikázat tento návrh dalšímu výboru. Má někdo jiný návrh na přikázání dalšímu výboru k projednání? Není tomu tak, nebudeme tedy hlasovat.

Protože nezazněl v obecné rozpravě návrh na zkrácení či prodloužení lhůty, končím projednávání tohoto bodu číslo 17.

Máme 12.59, ve 13 hodin je přestávka. Sejdeme se znovu ve 14.30 hodin, kdy budeme pokračovat bodem číslo 143, ústní interpelace, a já vám zatím přeji dobrou chuť.

 

(Jednání přerušeno ve 13.00 hodin.)***




Přihlásit/registrovat se do ISP