(13.40 hodin)

 

Místopředsedkyně PSP Olga Richterová: Děkuji, pane zpravodaji.

A já nyní otevírám obecnou rozpravu, do které nicméně nevnímám žádné přihlášky, a jestliže není nikdo přihlášen do obecné rozpravy, tak ji končím.

Nezazněly žádné hlasovatelné návrhy, takže mohu zahájit rozpravu podrobnou. Připomínám, že pozměňovací a jiné návrhy přednesené v podrobné rozpravě vždy musí být odůvodněny. Opět není zájem o vystoupení v podrobné rozpravě, tak ji končím.

A tím i končím druhé čtení tohoto návrhu. Děkuji panu zpravodaji, děkuji panu ministrovi, končím tento bod.

A nyní s přednostním právem pan předseda Marek Benda. Prosím, ujměte se slova.

 

Poslanec Marek Benda: Vážená paní místopředsedkyně, vážené dámy, vážení pánové, přestože jsou tam důležité body, které bychom rádi projednávali - nízkoemisní vozidla, užívání bytů, zeměměřictví, pobyt cizinců, tak vzhledem k dohodě, která tady zazněla napříč Sněmovnou, abychom se dále netrápili, myslím, že za sebou máme poměrně úspěšný týden, kde jsme si sice chvilkami nadávali, ale chvilkami jsme se dokázali i dohodnout, navrhuji vypuštění zbývajících bodů z pořadu této schůze a ukončení schůze.

 

Místopředsedkyně PSP Olga Richterová: Děkuji, já tedy gonguji. To byl návrh, který je třeba dát hlasovat, o návrhu na vyřazení zbývajících neprojednaných bodů schváleného pořadu 25. schůze Poslanecké sněmovny. Ano, všechny odhlásím. Prosím, přihlaste se opět vašimi registračními kartami.

Zahajuji hlasování. Kdo je pro vyřazení zbývajících neprojednaných bodů schváleného pořadu 25. schůze? Kdo je proti?

A v hlasování 223 přihlášeno 94 poslanců a poslankyň, pro 89, proti 1. Vyřadili jsme zbývající body a tím jsme vyčerpali schválený program 25. schůze Poslanecké sněmovny.

 

Já vám tímto všem děkuji, schůzi končím. A ještě připomínám, že se zde opět sejdeme 23. června v 9 hodin. Přeji klidné odpoledne všem. Na shledanou.

 

(Schůze skončila ve 13.41 hodin.) ***




Přihlásit/registrovat se do ISP