(19.10 hodin)

 

Poslanec Karel Smetana: Hezký den. Já bych se jenom rád přihlásil k pozměňovacímu návrhu, který je v systému veden pod číslem 1168. Je to pozměňovací návrh poslanců Kotta, Bendla a Smetany, který rozšiřuje výčet nekalých obchodních praktik. Děkuji.

 

Místopředseda PSP Jan Skopeček: Děkuju. Ještě se omlouvám, zapomněl jsem se před podrobnou rozpravou zeptat navrhovatele a zpravodaje, jestli nechtěli mít závěrečné slovo v obecné rozpravě (Ukazují předsedajícímu, že ne.), ale zřejmě ne, tak jenom aby bylo zadost učiněno jednacímu řádu.

V podrobné rozpravě první vystoupil pan poslanec Smetana, jako druhý je přihlášen pan poslanec Kott. A já jenom připomenu, jak konečně pan poslanec udělal, že pozměňující a jiné návrhy přednesené v podrobné rozpravě, musí být vždy odůvodněny. Tak prosím, pane poslanče.

 

Poslanec Josef Kott: Děkuji za slovo, pane místopředsedo. I mně dovolte, abych poděkoval panu ministrovi a všem lidem na Ministerstvu zemědělství, kteří nám skutečně pomohli v rámci zemědělského výboru připravit pozměňovací návrhy tak, aby byly legislativně v pořádku a aby byly ve shodě s evropským nařízením, s evropským právem. Takže ještě jednou velké díky za to.

A já se hlásím ke sněmovnímu dokumentu 1167. Tento dokument pojednává o dopřesnění definice významné tržní síly.

 

Místopředseda PSP Jan Skopeček: Děkuji pěkně. Další do podrobné rozpravy je přihlášen pan poslanec Černý.

 

Poslanec Oldřich Černý: Děkuji za slovo. Vážený pane předsedající, kolegyně, kolegové, hlásím se ke svým pozměňovacím návrhům, které jsou v systému uvedeny jako sněmovní dokumenty číslo 1171 a 1172. Podrobné odůvodnění je součástí těchto sněmovních dokumentů. Děkuji.

 

Místopředseda PSP Jan Skopeček: Děkuji. Ještě někdo se hlásí do podrobné rozpravy? Nikoho nevidím, podrobnou rozpravu tedy končím.

Znovu se zeptám, jestli je zájem o závěrečná slova? (Není.) Zároveň se zeptám pana zpravodaje, nezazněly nějaké návrhy, které bychom nyní hlasovali, ať už vrácení návrhu garančnímu výboru, nebo zkrácení lhůt? (Zpravodaj ukazuje, že nezazněly.)

Můžu tedy ukončit druhé čtení tohoto návrhu.

A vlastně jsme vyčerpali program našeho dnešního jednání. Dnešní jednání tedy končím a sejdeme se opětovně zítra, kdy bude pokračovat naše schůze. Děkuji pěkně a přeji vám hezký zbytek večera.

 

(Jednání skončilo v 19.12 hodin.) ***




Přihlásit/registrovat se do ISP