(19.00 hodin)

 

Místopředseda vlády a ministr pro místní rozvoj ČR Ivan Bartoš: Děkuji za slovo. Já bych chtěl jenom reagovat na to, že pan Stržínek měl náhradního zpravodaje. On má nahraný pozměňovací zákon (návrh?), je to tak? Který je čistě leg tech, je to tak? Vládní návrh zákona o podpoře emisních vozidel se mění v § 12 odst. 4, text 95, odst. 2, nahrazuje textem 95, odst. 3. Oprava chyby v odkazu na zákon o odpovědnosti za přestupky. Jde pouze o sjednocení formulace s odkazem, který je obsažen v zákoně o zadávání veřejných zakázek. Tam byl tenhle opraven novelou zákonem č. 417/2021 a nepropsalo se to do toho textu.

Takže zde je pozměňovací návrh pana Roberta Stržínka, já se k němu přihlašuji.

 

Místopředseda PSP Karel Havlíček: Děkuji. Pan poslanec Králíček už ne? Nikdo další se do podrobné rozpravy nehlásí, čímž tedy končím podrobnou rozpravu a končím druhé čtení tohoto návrhu.

A vzhledem k tomu, že je 19 hodin, děkuji všem za dnešní účast. A pouze sděluji, že přerušuji 35. schůzi, a to do pátku 30. září do 9 hodin. Připomínám jenom, že ve čtvrtek 29. září v 9 hodin bude zahájena 40. schůze Poslanecké sněmovny, a přeji vám všem hezký večer.

 

(Schůze přerušena v 19.00 hodin.) ***




Přihlásit/registrovat se do ISP