(14.00 hodin)

 

Předsedkyně PSP Markéta Pekarová Adamová: Paní předsedkyně, vy tady máte ještě další dvě přihlášky s přednostním právem. Nyní už bude za minutu konec této schůze, tak jak bylo domluveno, tak jenom se chci zeptat, jestli je chcete ještě ponechat a využít, až se dostaneme v pátek k projednávání?

 

Poslankyně Alena Schillerová: Ano, paní předsedkyně, ponechejte je. A já vám ulehčím situaci, protože je za minutu 14 hodin, tak já si vezmu tu minutu... (Předsedající: To nemusíme, si myslím.) Nebo jestli to chcete ukončit? Chtěla jsem vám ulehčit situaci, abychom tady už nic většího nerozjížděli. Děkuji vám.

 

Předsedkyně PSP Markéta Pekarová Adamová: Děkuji. Já myslím, že totiž ta minuta je úplně ideální na to, abych oznámila právě to, že přeruším 66. schůzi Poslanecké sněmovny, tak jak bylo dohodnuto, a je to dohoda i z grémia na konkrétní termín, tedy do pátku 16. června do 9 hodin ráno. A jenom připomínám, že ve 14.30 bude zahájena 68. schůze Poslanecké sněmovny. Nyní tedy přerušuji 66. schůzi Poslanecké sněmovny do pátku 16. června do 9.00.

A jinak nikdo se nepřihlásil o dvousetkorunu, která tady byla avizována panem místopředsedou Havlíčkem, tak myslím, že třeba koupíme květinu paním stenografkám. Myslím, že si to zaslouží. Kolegyně a kolegové, hezký zbytek dne.

 

(Schůze přerušena ve 14.01 hodin.) ***




Přihlásit/registrovat se do ISP