(21.20 hodin)
(pokračuje Tomio Okamura)

Takže to, co se tady děje s tím sosáním těch dávek takzvanými nepřizpůsobivými, za to plně může Fialova vládní pětikoalice. Pak říkáte, že nejsou peníze. Takže vy slušným lidem, co platí daně, z jejichž daní jdou potom kvůli vám tyhlety dávky, tak vy jim teď zvýšíte daně, sedřete je ještě víc z kůže a zároveň dál podporujete zneužívání dávek nepřizpůsobivými. To je politika Fialovy vládní pětikoalice. To je šílené, to je hrůza úplně! Ale pro mě jaká hrůza, já to tady vidím, co předvádíte, takže já vím, co je vaše politika. To je vaše věc - jestli to vaši voliči chtějí, tak je to v pohodě, respektuji demokracii, ale naši voliči to nechtějí. To je určitě legitimní, abych to tady takhle řekl.

A když už jsem u ministra vnitra Víta Rakušana za STAN - určitě zase budu terčem útoku někde na jeho sociální síti, ale jsou to fakta, protože invaze imigrantů do Evropy zesiluje a Evropská unie vůbec není schopna ji zastavit - ale já se dostanu k panu ministrovi v České republice. Stále enormně rostou počty nelegálních imigrantů přicházejících do Evropy přes Středozemní moře. Od počátku roku tudy připlulo do Itálie 108 000 imigrantů, vloni jich bylo za stejné období 53 000, v roce 2021 37 000. Z toho je evidentní, že letošní dohoda Evropské unie s Tuniskem absolutně nefunguje. Za pět týdnů, které uplynuly od uzavření této dohody, se zvýšil příliv imigrantů o 38 % - Ne o 3 % ani o 8, ale o 38 %. Obdobná situace panuje, i co se týče migrační dohody EU s Tureckem. Nelegální imigrace ze severní Afriky do států EU tedy bude i nadále eskalovat. Profitovat na ní budou pašeráci migrantů.

Samozřejmě i postupná islamizace Evropy je cílem islámských zemí. Ostatně o tom by mohl vyprávět náš poslanec Jiří Kobza, náš expert na islámské země, expert SPD. Patnáct let žil v islámských zemích, byl i vedoucím české ambasády v Íránu, je to bývalý diplomat, poslanec SPD, a žil deset let v Íránu. Dále žil v Jordánsku, v Jemenu a tak dále. Patnáct let prožil v islámských zemích, takže ten by vám mohl povyprávět, co to je prosazování islámu ve světě a jaké jsou na to metody.

Je zajímavé, že když jsem opakovaně v minulosti vyzýval mainstreamová média, když šily do Okamury - a já jsem nepovolil a stojím si dál pevně za svými názory - že jsem proti nelegální migraci z islámských zemí a proti šíření islámu v České republice, tak jsem opakovaně před těmi několika lety nabízel do duelu Jiřího Kobzu, našeho poslance SPD, magistra Kobzu, ať se mu postaví tedy oponent odborně. Nikdy k takové diskusi nedošlo. Je to jako s premiérem Fialou. Když je sám, mluví proti opozici, proti nám, ale když má jít tedy do toho názorového souboje v přímém přenosu, kde nelze uhnout, tak se bojí a nejde. Takže znovu nabízím, když už jsem u toho, Jiří Kobza, poslanec SPD, magistr Jiří Kobza, je připraven, mluví persky, mluví i těmito jazyky, je připravený jít do názorového souboje s někým z vás, protože vy jste odsouhlasili migrační pakt EU, a myslím, že ideální by bylo, kdyby tam šel ministr vnitra Vít Rakušan, protože ten dostal mandát od Fialovy vládní pětikoalice, aby odsouhlasil migrační pakt EU. Vy už jste ho podepsali, vy jste ho odsouhlasili. To znamená, vy jste odsouhlasili, Fialova vláda, kvóty na přijímání afrických a muslimských migrantů do České republiky nebo placení vysokého výpalného ve výši 20 000 eur, v přepočtu 500 000 korun, za odmítnutého migranta těm unijním zemím, které je budou přijímat. To znamená, my vůbec nemáme vliv na to, jaké vlády jsou v jiných unijních zemích, ale budeme jim muset platit na základě nějakého volebního výsledku v těch zemích, kdy to tam vyhrají prostě lidi třeba typu Merkelová a von der Leyenová - dobře, dávám jenom jmenovitý příklad, protože ta je teď už jinde - ale tyhlety typy uvažujících politiků, kteří prostě podporují neřízenou migraci, politiků typu premiéra Fialy, paní Pekarové Adamové, ministra Rakušana, Ivana Bartoše, Mariana Jurečky, kteří neomezeně chcete přijímat i africké a islámské migranty a vůbec jakékoliv migranty do České republiky. Takže to je samozřejmě pro nás nepřijatelné.

Ale abych neodcházel od tématu, znovu vyzýváme - vidíte, další výzva tady padla, my se nebojíme, my nejsme populisté, my máme argumenty a jsme okamžitě s vámi schopni jít do argumentačního souboje v přímém přenosu - tak pojďte někdo obhájit ten migrační pakt, pojďte obhájit migraci z Afriky a z islámských zemí proti našemu expertovi, poslanci magistru Jiřímu Kobzovi, který patnáct let žil v islámských zemích a byl i vedoucím ambasády v Íránu. Já vím, že nikdo z vás nepůjde. Vy jste tak pevní v kramflecích, že když je to o nás bez nás, tak máte ramena, ale když máte jít do přímého názorového souboje s těmi - jak říkáte - populisty, žádné argumenty nemáte. Bojíte se. To není populismus, to je reálná politika podložená fakty a argumenty, co děláme my. Ale třeba se to někdy voličům už nebude líbit, třeba to bude jinak nebo to budou vidět jinak. Politika je vrtkavá, takže uvidíme, jak to bude. Ale určitě bojujeme za voliče, za všechny slušné lidi a i za ty voliče, kteří nás za náš politický program volili.

Ale vy jste neslibovali ve vašem volebním programu zvyšování daní. Dokonce jste explicitně říkali, že budete proti zvyšování daní, a teď zvyšujete plošně daně všem občanům. Už jsem vám říkal, že to není kvůli nějaké Ukrajině, protože v jiných zemích ta situace je mnohem lepší, ta ekonomická situace, takže je to kvůli vaší nekompetentnosti.

Čím dál zřetelněji se ukazuje, jak stoupá teď prudce invaze migrantů do Evropy. Mluvím o těch afrických, arabských a z islámských zemí. Tak se ukazuje, že Evropská unie není schopna s nelegální migrací si poradit na svých vnějších hranicích a problémy chce řešit pouze přerozdělováním imigrantů do jednotlivých členských států i proti zájmům a vůli jejich občanů. To je ostatně, jak už jsem říkal, hlavním obsahem nového migračního paktu EU, který před prázdninami v Lucemburku odsouhlasil za souhlasu Fialovy vládní pětikoalice ministr vnitra Vít Rakušan ze STAN, čímž zásadně poškodil národní zájmy naší země. Nejhorší je, že oběťmi těchto lidí budou čeští občané.

Já vůbec nechápu - když jsem byl v Partii s ministrem vnitra Rakušanem, minimálně naši voliči nestačili a opravdu - tak oni ho znají, oni mají o něm představu, ale byli znovu a znovu překvapeni jeho argumentací ohledně nárůstu kriminality v České republice. On řekl, že Ukrajinci nemají - a nic proti Ukrajincům, jsou tam dobří i špatní lidé, to je jako všude - ale on řekl, že poměr kriminality Ukrajinců odpovídá poměru toho, kolik jich tady je versus společnost celková. Ale je přece logické, že kdyby tady tolik těch migrantů nebylo, třeba pojďme si říct, o půl milionu míň, tak bude tím pádem i o polovinu méně té kriminality a bude i o polovinu méně českých obětí. To fakt není Vítu Rakušanovi jasné, tohleto? Fakt je mu to úplně jedno, že kvůli němu a kvůli Fialově vládě přibylo zbytečných nevinných českých obětí? On to fakt takovýmhle způsobem bagatelizuje! To je opravdu otřesné, přitom je to matematika základní školy. ***




Přihlásit/registrovat se do ISP