(13.00 hodin)

 

Předsedkyně PSP Markéta Pekarová Adamová: Děkuji. Nyní tedy ještě faktická poznámka paní poslankyně Peštové a upozorňuji, že potom už dosáhneme stanoveného času.

 

Poslankyně Berenika Peštová: Děkuji za slovo, paní předsedající, budu rychlá. Já se musím ohradit vůči panu ministru Výbornému, myslím si, že to bylo zbytečné, já jsem na nikoho neútočila. Celou dobu jsme tady vedli nějakou rozpravu, je mi líto, že jste tady nebyl od začátku, že jste neslyšel, o čem to začínalo nebo jak ta rozprava začínala. Bohužel asi zřejmě tím, že máte neustále paní Balaštíkovou před očima, tak jste si mě spletl, ale to nevadí, já jsem se neurazila. Já vám jenom chci říct, že jsem tady nikoho neškolila a nad nikým jsem nemistrovala, ba naopak jsem se tady snažila celou dobu diskutovat, a děkuji všem svým kolegům, že diskutovali se mnou.

 

Předsedkyně PSP Markéta Pekarová Adamová: Děkuji také, ale nyní už je tedy 13. hodina.

Načtu ještě v mezičase došlé omluvy. Z členů vlády se ještě omlouvají: Blažek Pavel od 11 hodin z pracovních důvodů a Válek Vlastimil od 12.30 z důvodu zahraniční cesty.

Přerušuji tedy projednávání tohoto bodu číslo 17.

A jak jsem avizovala, protože se grémium dohodlo, že dnešní den jednání ukončíme v 13 hodin, přerušuji nyní 94. schůzi do zítřka, tedy čtvrtka 7. března do 9 hodin ráno.

Připomínám členům organizačního výboru, že schůze organizačního výboru se bude konat za 5 minut, to znamená už nyní, v 13.05. Přeji vám hezký den.

 

(Jednání skončilo ve 13.01 hodin.) ***




Přihlásit/registrovat se do ISP