Neprošlo jazykovou korekturou, neautorizováno !


(14.00 hodin)
(pokračuje Zuzana Ožanová)

No a včera opět pochválila Piráty za to, že se podařilo, aby se započítávala do důchodu doba, kdy člověk studuje, samozřejmě, Ph. D., doktorské studium, a že za to můžou Piráti. Tak by mě zajímalo, kolegové z koalice, opravdu je to zásluha Pirátů, anebo je to stejně jako u dětského ombudsmana, že s tím napřed přišli kolegové z hnutí ANO, nebo u vás tady v tomto případě někdo jiný - a někdo jiný si za vás připisuje zásluhy? To by mě opravdu zajímalo.

A já se domnívám, že během těch dvou sekund už nestihnu dokončit svůj projev.

 

Místopředseda PSP Jan Bartošek: Já vám děkuji, paní poslankyně, jak jste vzorná, je 14.00. Jenom se chci zeptat, zda budete pokračovat ve svém projevu poté, co projde přestávka?

 

Poslankyně Zuzana Ožanová: Ano, budu pokračovat ve svém projevu.

 

Místopředseda PSP Jan Bartošek: Dobře. Já vám děkuji. A tak, jak bylo domluveno, vážené paní poslankyně, vážení poslanci, přerušuji dopolední jednání 104. schůze Poslanecké sněmovny mezi 14. a 15. hodinou. A ještě sdělení pro členy organizačního výboru. Schůze organizačního výboru se bude konat za pět minut. Já vám děkuji a jenom pro pořádek říkám, že po přestávce bude pokračovat paní poslankyně Ožanová.

 

(Jednání přerušeno ve 14.00 hodin.) ***




Přihlásit/registrovat se do ISP