Středa 29. ledna 1947

Sděluji, že se předsednictvo usneslo, aby se příští schůze konala zítra ve čtvrtek dne 30. ledna 1947 o 11. hodině

s pořadem:

1. Zpráva výborů soc.-politického a rozpočtového o vládním návrhu zákona (tisk 235) o úlevách v oboru daně z obohacení a poplatků pro pozůstalosti po účastnících národního boje za osvobození a po obětech nepřátelské persekuce a války, jakož i pro některá věnování (tisk 355).

2. Zpráva výboru soc.-politického o vládním návrhu zákona (tisk 318) o sjednocení některých lhůt a podmínek ve veřejnoprávním důchodovém pojištění (tisk 356).

3. Zpráva výborů soc.-politického a rozpočtového o vládním návrhu zákona (tisk 319) o uznání nároků získaných u cizozemských nositelů sociálního pojištění (tisk 358).

4. Zpráva výborů soc.-politického, zemědělského a rozpočtového o vládním návrhu zákona (tisk 263) o umístění a jiném zaopatření zaměstnanců na zkonfiskovaném zemědělském majetku a jejich rodinných příslušníků (tisk 359).

5. Volba parlamentní a kontrolní úsporné komise.

6. Zpráva výboru imunitního o žádosti okresního soudu v Litoměřicích, odd. X, za souhlas s trestním stíháním posl. inž. dr Štěpána Bendy (přestupek urážky na cti) (tisk 330).

7. Zpráva výboru imunitního o žádosti okresního soudu v Českém Krumlově, odd. H, za souhlas s trestním stíháním posl. Mirko Sedláka (přestupek podle § 431 trest. zákona) (tisk 331).

Končím schůzi.

(Konec schůze ve 14 hod. 55. minut.)

Související odkazy



Přihlásit/registrovat se do ISP