USNESENÍ SNĚMOVNY NÁRODŮ

č. 186

k návrhu předsednictva Sněmovny národů na konání společné schůze Sněmovny lidu a Sněmovny národů dne 13. května 1986

Sněmovna národů dne 13. května 1986 schválila návrh předsednictva Sněmovny národů na konání společné schůze Sněmovny lidu a Sněmovny národů dne 13. května 1986 s tímto pořadem:

1. Vládní návrh usnesení, kterým Federální shromáždění Československé socialistické republiky schvaluje státní závěrečný účet československé federace za rok 1985 (tisk 189)

2. Vládní návrh, kterým se předkládá Federálnímu shromáždění Československé socialistické republiky k souhlasu Smlouva o přátelství a spolupráci mezi Československou socialistickou republikou a Syrskou arabskou republikou, podepsaná v Praze dne 9. října 1985 (tisk 185)

3. Vládní návrh, kterým se předkládá Federálnímu shromáždění Československé socialistické republiky k souhlasu Smlouva mezi Československou socialistickou republikou a Italskou republikou o právní pomoci ve věcech občanských a trestních podepsaná v Praze dne 6. prosince 1985 (tisk 187)

4. Vládní návrh, kterým se předkládá Federálnímu shromáždění Československé socialistické republiky k souhlasu Dohoda mezi vládou Československé socialistické republiky a vládou Portugalské republiky o ochraně údajů o původu, označení původu a jiných zeměpisných a obdobných označení, podepsaná v Lisabonu dne 10. ledna 1986, a Protokol k ní (tisk 188)

5. Vládní návrh, kterým se podle článku 19 odst. 6 písm. b) ústavy Mezinárodní organizace práce předkládá Federálnímu shromáždění Československé socialistické republiky text doporučení přijatého na 70. zasedání Mezinárodní konference práce v Ženevě v roce 1984 se stanoviskem vlády Československé socialistické republiky (tisk 182)

6. Vládní návrh, kterým se předkládá Federálnímu shromáždění Československé socialistické republiky k souhlasu návrh na výpověď Úmluvy mezi Československou republikou a Švýcarskou konfederací o sociálním zabezpečení, podepsané v Bernu dne 4. června 1959 (tisk 192)

7. Návrh předsednictva ústředního výboru Národní fronty Československé socialistické republiky na volbu soudce Nejvyššího soudu Československé socialistické republiky (tisk 191)

8. Zpráva o činnosti předsednictva Federálního shromáždění, předsednictva a výborů Sněmovny lidu a předsednictva a výborů Sněmovny národů za dobu od 10. prosince 1985 do 12. května 1986 (tisk 190)


Kocinová v. r., Tomášik v. r.
Hanes v. r.
ověřovatelé
předseda Sněmovny národů




Přihlásit/registrovat se do ISP