USNESENÍ FEDERÁLNÍHO SHROMÁŽDĚNÍ

č. 20

k návrhu na doplnění programu 2. společné schůze Sněmovny lidu a Sněmovny národů

Federální shromáždění na 2. společné schůzi Sněmovny lidu a Sněmovny národů dne 30. července 1992 doplnilo program 2. společné schůze SL a SN o body:

1. návrh poslance SN J. Krejsy na změnu řádu pro volbu prezidenta ČSFR (tisk 34)

2. návrh poslance SN Z. Jičínského na usnesení FS, kterým se ukládá předsednictvu FS, aby urychleně vytvořilo komisi, která se bude věnovat ústavně právním návrhům, které vyplývají z programového prohlášení vlády ČSFR a z politické dohody ODS a HZDS z 22. 7. 1992

3. návrh poslance SN Z. Jičínského na usnesení FS, kterým FS žádá vládu ČSFR, aby předložila urychleně návrh zásad zákona o zániku federace

4. návrh poslance SL E. Kříže na usnesení FS, kterým FS pověřuje výbory mandátové a imunitní SL a SN zabývat se případem podání návrhu (tisk 13 a dodatek k tisku 13) vzhledem k pochybnostem a nejasnostem, které kolem tisků vyvstaly

5. zpráva předsedy FS o zákonném opatření PFS, kterým se doplňuje zákon č. 42/1992 Sb., o úpravě majetkových vztahů a vypořádání majetkových nároků v družstvech, a mění a doplňuje zákon č. 52/1966 Sb., o osobním vlastnictví k bytům, ve znění zákona č. 30/1978 Sb. a zákona č. 509/1991 Sb. (tisk 8)

6. zpráva předsedy FS o zákonném opatření předsednictva FS o náhradě škod způsobených československým fyzickým osobám vstupem cizích vojsk a pobytem sovětských vojsk na území České a Slovenské Federativní Republiky (tisk 9)

7. zpráva předsedy FS o zákonném opatření předsednictva FS o opatřeních ve vztahu ke Svazové republice Jugoslávie (Srbsko a Černá Hora) (tisk 10)

8. zpráva předsedy FS o zákonném opatření předsednictva FS, kterým se mění a doplňuje zákon č. 135/1991 Sb., o Kanceláři prezidenta ČSFR, ve znění zákona č. 236/1992 Sb. (tisk 11).


A. Rajnič v.r.
M. Kováč v.r.
J. Orel v.r.
ověřovatelé
předseda Federálního shromáždění


Přihlásit/registrovat se do ISP