FEDERÁLNÍ SHROMÁŽDĚNÍ

ČESKÉ A SLOVENSKÉ FEDERATIVNÍ REPUBLIKY

USNESENÍ SNĚMOVNY NÁRODŮ

č. 31

k návrhu politického grémia na doplnění programu 2. společné schůze Sněmovny lidu a Sněmovny národů a stanovení délky řečnické lhůty

Sněmovna národů na 2. společné schůzi Sněmovny lidu a Sněmovny národů dne 16. července 1992 schválila doplnění pořadu 2. společné schůze Sněmovny lidu a Sněmovny národů o body:

- vládní návrh, kterým se předkládá Federálnímu shromáždění ČSFR k vyslovení souhlasu Smlouva o přátelských vztazích a spolupráci mezi Českou a Slovenskou Federativní Republikou a Bulharskou republikou, podepsaná v Sofii dne 6. dubna 1992 (tisk 14)

- vládní návrh, kterým se předkládá Federálnímu shromáždění ČSFR k vyslovení souhlasu Dodatek k Dohodě o obchodních vztazích mezi vládou České a Slovenské Federativní Republiky a vládou Spojených států amerických, podepsané ve Washingtonu dne 12. dubna 1990, sjednaný výměnou nót ze dne 25. února 1992 a 7. května 1992 (tisk 15)

- návrh výborů sociálních SL a SN na usnesení FS k návrhu na zřízení komise sněmoven FS pro lidská práva a humanitární otázky (tisk 26)

- návrh výborů hospodářských SL a SN k návrhu na zřízení stálé zemědělské komise (tisk 23)

- návrh poslankyně E. Bellušové a poslance F. Šedivého na změnu Řádu pro volbu prezidenta ČSFR (tisk 28)

a stanovila délku řečnické lhůty, s výjimkou mluvčí poslaneckých klubů, na dobu 10 minut.


P. Kučera v.r.
A. Rajnič v.r.
R. Zelenay v.r.
ověřovatelé
předseda Sněmovny národů




Přihlásit/registrovat se do ISP