Středa 20. května 1998

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Budeme hlasovat tímto způsobem. Prosím o doporučení.

 

Poslanec Jaroslav Bašta: Pan ministr doporučuje, zpravodaj nedoporučuje.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 147. Kdo je pro tento návrh? Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 147 se z přítomných 179 pro vyslovilo 75, proti 78. Tento návrh nebyl přijat.

 

Poslanec Jaroslav Bašta: Nyní budeme hlasovat o pozměňovacím návrhu pod písmenem B14.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování.

 

Poslanec Jaroslav Bašta: Zpravodaj nedoporučuje, pan ministr doporučuje.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Omlouvám se, zahájila jsem předčasně hlasování. Nechám tedy doběhnout hlasování pořadové číslo 148, které pro stenozáznam budiž chápáno jako hlasování zmatečné.

 

O bodu 14 rozhodneme v novém hlasování, a to v hlasování číslo 149, které zahajuji. Kdo je pro tento návrh? Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 149 tento návrh nebyl přijat, když se pro něj z přítomných 179 vyslovilo 25 a 120 bylo proti.

 

Poslanec Jaroslav Bašta: Nyní bychom měli hlasovat o bodu B15. Zpravodaj nedoporučuje, pan ministr doporučuje.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 150. Kdo je pro tento návrh? Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 150 tento návrh nebyl přijat, když se pro něj z přítomných 177 vyslovilo 30 a 114 bylo proti.

 

Poslanec Jaroslav Bašta: Nyní bychom měli hlasovat o bodu B18. Zpravodaj nedoporučuje, pan ministr nedoporučuje.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 151. Kdo je pro tento návrh? Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 151 tento návrh nebyl přijat, když se pro něj z přítomných 179 vyslovilo 14 a 132 bylo proti.

 

Poslanec Jaroslav Bašta: Nyní bychom měli hlasovat o bodu B19. Zpravodaj nedoporučuje, pan ministr nedoporučuje.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 152. Kdo je pro tento návrh? Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 152 tento návrh nebyl přijat, když se pro něj z přítomných 180 vyslovilo 25 a 129 bylo proti.

 

Poslanec Jaroslav Bašta: Nyní bychom měli hlasovat o bodu B20. Domnívám se, že je to nehlasovatelné, protože jeho znění je totožné s pozměňovacím návrhem výboru pro obranu a bezpečnost.

Měli bychom přistoupit k bodu B21. Zpravodaj nedoporučuje, pan ministr nechává na uvážení sněmovny.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 153. Kdo je pro tento návrh? Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 153 tento návrh nebyl přijat, když se pro něj z přítomných 180 vyslovilo 45 a 104 bylo proti.

 

Poslanec Jaroslav Bašta: Nyní bychom měli hlasovat o bodu B22. Zpravodaj nedoporučuje, pan ministr nechává na uvážení sněmovny.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 154. Kdo je pro tento návrh? Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 154 tento návrh nebyl přijat, když se pro něj z přítomných 180 vyslovilo 41 a 105 bylo proti.

 

Poslanec Jaroslav Bašta: Nyní bychom měli hlasovat o bodu B23. Zpravodaj doporučuje, pan ministr doporučuje.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 155. Kdo je pro tento návrh? Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 155 tento návrh byl přijat, když se pro něj z přítomných 179 vyslovilo 147 a 4 byli proti.

 

Poslanec Jaroslav Bašta: Nyní bychom měli hlasovat o bodu B24. Zpravodaj nedoporučuje, pan ministr nedoporučuje.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 156. Kdo je pro tento návrh? Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 156 tento návrh nebyl přijat, když se pro něj z přítomných 180 vyslovilo 18 a 122 bylo proti.

 

Poslanec Jaroslav Bašta: Nyní bychom měli hlasovat o bodu B25. Zpravodaj doporučuje, pan ministr nedoporučuje.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 157. Kdo je pro tento návrh? Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 157 tento návrh nebyl přijat, když se pro něj z přítomných 180 vyslovilo 76 a 72 bylo proti.

 

Poslanec Jaroslav Bašta: Tím jsme skončili blok pozměňovacích návrhů hospodářského výboru. Přecházíme k pozměňovacímu návrhu paní poslankyně Kupčové uvedenému pod písmenem C. Zpravodaj doporučuje, pan ministr doporučuje.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 158. Kdo je pro tento návrh? Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 158 tento návrh byl přijat, když se pro něj z přítomných 180 vyslovilo 92 a 66 bylo proti.

 

Poslanec Jaroslav Bašta: Přecházíme k pozměňovacím návrhům uvedeným pod písmenem D. Jsou to pozměňovací návrhy poslance Kužílka. D1 - zpravodaj nedoporučuje, pan ministr nedoporučuje.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 159. Kdo je pro tento návrh? Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 159 tento návrh nebyl přijat, když se pro něj z přítomných 180 vyslovilo 11 a 131 bylo proti.

 

Poslanec Jaroslav Bašta: D2 - zpravodaj nedoporučuje, pan ministr nedoporučuje.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 160. Kdo je pro tento návrh? Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 160 tento návrh nebyl přijat, když se pro něj z přítomných 180 vyslovilo 10 a 137 bylo proti.

 

Poslanec Jaroslav Bašta: D3 - zpravodaj nedoporučuje, pan ministr nedoporučuje.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 161. Kdo je pro tento návrh? Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 161 tento návrh nebyl přijat, když se pro něj z přítomných 179 vyslovilo 23 a 114 bylo proti.

***


Související odkazy



Přihlásit/registrovat se do ISP