Středa 20. května 1998

 

Poslankyně Drahoslava Bartošková: Nyní budeme hlasovat o bodu A11, který je totožný s bodem B5, což je usnesení výboru pro veřejnou správu. Bod A11 - stanovisko zpravodajky doporučující, stanovisko pana ministra taktéž doporučující.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 206 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 206 tento návrh byl přijat, když se pro něj z přítomných 158 pro vyslovilo 131 a nikdo nebyl proti.

 

Poslankyně Drahoslava Bartošková: Dále budeme hlasovat o bodu A12, který je totožný s bodem C9, tj. návrh pana poslance Franka.

Pokud se týká bodu A12, stanovisko zpravodajky je doporučující, stanovisko pana ministra doporučující.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 207 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 207 tento návrh byl přijat, když se pro něj z přítomných 159 vyslovilo pro 135 a nikdo nebyl proti.

 

Poslankyně Drahoslava Bartošková: Dalším hlasovaným bodem bude A13. Stanovisko zpravodajky doporučující, stanovisko pana ministra také doporučující.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 208 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 208 tento návrh byl přijat, když se pro něj z přítomných 156 pro vyslovilo 129 a nikdo nebyl proti.

 

Poslankyně Drahoslava Bartošková: Dále budeme hlasovat o bodu A14. Stanovisko zpravodajky je doporučující, stanovisko pana ministra také doporučující.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 209 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 209 tento návrh byl přijat, když se pro něj z přítomných 159 pro vyslovilo 115 a 16 bylo proti.

 

Poslankyně Drahoslava Bartošková: Dalším bodem je A15. Stanovisko zpravodajky doporučující, stanovisko pana ministra také doporučující.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 210 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 210 tento návrh byl přijat, když se pro něj z přítomných 158 pro vyslovilo 127 a 2 byli proti.

 

Poslankyně Drahoslava Bartošková: Dalším bodem je A16. Stanovisko zpravodajky doporučující, stanovisko pana ministra také doporučující.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 211 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 211 tento návrh byl přijat, když se pro něj z přítomných 157 pro vyslovilo 126 a 1 byl proti.

Nyní vidím žádost pléna na odhlášení, tak vás odhlašuji a prosím o novou registraci.

 

Poslankyně Drahoslava Bartošková: Dále přistoupíme k hlasování o bodu A17. Stanovisko zpravodajky je doporučující, stanovisko pana ministra k bodu A17 je nedoporučující.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 212 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 212 tento návrh byl přijat, když se pro něj z přítomných 145 pro vyslovilo 93 a 33 bylo proti.

 

Poslankyně Drahoslava Bartošková: Dále máme hlasovat o bodu A18, který je totožný s bodem B6 - usnesení výboru pro veřejnou správu - a týká se účinnosti zákona dnem vyhlášení. Stanovisko zpravodajky je doporučující, stanovisko pana ministra je také doporučující.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 213 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 213 tento návrh byl přijat, když se pro něj z přítomných 148 pro vyslovilo 123 a 3 byli proti.

 

Poslankyně Drahoslava Bartošková: Dále přistoupíme k pozměňovacím návrhům v usnesení výboru pro veřejnou správu, regionální rozvoj a životní prostředí a jediný návrh, se kterým jsme se nevypořádali, je návrh pod bodem B3. Stanovisko zpravodajky je doporučující, stanovisko pana ministra je doporučující.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 214 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 214 tento návrh byl přijat, když se pro něj z přítomných 149 pro vyslovilo 108 a 22 bylo proti.

 

Poslankyně Drahoslava Bartošková: A nyní přistoupíme k hlasování o zbylých návrzích jednotlivých poslanců. Nejdříve návrhy pana poslance Franka uvedené pod písm. C, tzn. nejdříve návrh pod C 1. Stanovisko zpravodajky je doporučující, stanovisko pana ministra je nedoporučující.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 215 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 215 tento návrh byl přijat, když se pro něj z přítomných 149 pro vyslovilo 80 a 37 bylo proti.

 

Poslankyně Drahoslava Bartošková: Dalším bodem, o kterém budeme hlasovat, je návrh pana poslance Franka uvedený pod C 3. Stanovisko zpravodajky je nedoporučující, stanovisko pana ministra také nedoporučující.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 216 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 216 se z přítomných 151 pro vyslovilo 21, proti 86, tento návrh nebyl přijat.

 

Poslankyně Drahoslava Bartošková: Dále přistoupíme k hlasování o návrhu uvedeném pod C5. Stanovisko zpravodajky je nedoporučující, stanovisko pana ministra také nedoporučující.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 217 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 217 tento návrh nebyl přijat, když se pro něj z přítomných 150 pro vyslovilo 20 a 106 bylo proti.

 

Poslankyně Drahoslava Bartošková: Dalším hlasovatelným návrhem je C6. Stanovisko zpravodajky nedoporučující, stanovisko pana ministra také nedoporučující.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 218 a ptám se, kdo je pro tento návrh Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 218 tento návrh nebyl přijat, když se pro něj z přítomných 151 pro vyslovilo 23 a 103 bylo proti.

***


Související odkazy



Přihlásit/registrovat se do ISP