(16.40 hodin)

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Slovo má předseda vlády Miloš Zeman.

 

Předseda vlády ČR Miloš Zeman: Paní poslankyně, pokud z mého vystoupení, byť stínem vyplývalo, že jsme upustili od našeho záměru, tak se obávám, že moje formulační schopnosti klesly ještě daleko více, než jsem se původně domníval, protože já jsem vám zde naprosto jasně popsal sled kroků, které vedly k projednáním s přednostou okresního úřadu, s ředitelem okresního muzea, řekl jsem vám, kolik to bude stát, dokonce vám mohu předložit i podrobný projekt, budete-li si přát.

Ale dovolte mi, abych nesouhlasil s vaším názorem, že moje poslední poznámka byla zlehčující invektivou. Já se totiž skutečně domnívám, že billboardy, které stojí nikoli miliony, ale jak všichni víme, někdy až desítky milionů korun, mají, pokud to považují za vhodné, na silnice a do dalších území rozmisťovat ty organizace, které se přímo účastní politické soutěže, a že to nemá být ani Lucie Bílá, ani Konfederace politických vězňů.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Děkuji předsedovi vlády za odpověď na poslední interpelaci. Tím byly veškeré interpelace určené předsedovi vlády vyčerpány a tím jsme také projednali tento bod.

Paní poslankyně, páni poslanci, v tuto chvíli vyhlašuji přestávku do 17.00 hodin, kdy budeme pokračovat bodem 67 schváleného pořadu naší schůze.

 

(Schůze přerušena v 16.42 hodin.)

***




Přihlásit/registrovat se do ISP