(10.00 hodin)

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zdá se tedy, že došlo k dohodě mezi panem poslancem Bendlem a panem zpravodajem. Má někdo nějaké výhrady k předložené proceduře?

 

Budeme hlasovat o navržené proceduře, a to v hlasování pořadové číslo 367, které zahajuji a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 367 tento návrh byl přijat, když ze 186 přítomných hlasovalo 156 pro, 3 proti.

 

Pane zpravodaji, konstatuji, že osud tohoto zákona je ve vašich rukou.

 

Poslanec Rudolf Tomíček: Přistoupíme k hlasování o jednotlivých návrzích. Zahájíme hlasováním o návrzích obsažených v menšinové zprávě výboru pro veřejnou správu, regionální rozvoj a životní prostředí, a to o návrhu A1. Stanovisko pana ministra i zpravodaje je souhlasné.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování 368 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 368 tento návrh byl přijat, když ze 185 přítomných hlasovalo 105 pro, 73 proti.

 

Poslanec Rudolf Tomíček: Nyní přistoupíme k návrhu A2. Schválením A2 je nehlasovatelné písmeno C2, popřípadě E3. Stanovisko pana ministra je souhlasné, zpravodaje nesouhlasné.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování 369 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 369 tento návrh nebyl přijat, když ze 186 přítomných hlasovalo 56 pro, 119 proti.

 

Poslanec Rudolf Tomíček: Protože navazujeme na další jednání, zde bych si dovolil navrhnout hlasování o písmenu C2. Stanovisko pana ministra je nesouhlasné, zpravodaje souhlasné.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování 370 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 370 tento návrh byl přijat, když ze 186 přítomných hlasovalo 107 pro, 68 proti.

 

Poslanec Rudolf Tomíček: Nyní si dovoluji navrhnout hlasování o písmenech A3 a A4 dohromady. Stanovisko pana ministra je souhlasné, zpravodaje souhlasné.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování 371 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 371 tento návrh byl přijat, když ze 186 přítomných hlasovalo 109 pro, 69 proti.

 

Poslanec Rudolf Tomíček: Nyní budeme hlasovat o písmenu A5. Stanovisko pana ministra je souhlasné, zpravodaje souhlasné.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování 372 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 372 tento návrh byl přijat, když ze 186 přítomných hlasovalo 108 pro, 75 proti.

 

Poslanec Rudolf Tomíček: Přistoupíme k hlasování o návrhu pod písmenem A6. Zde si dovoluji upozornit, že souhlas s tímto návrhem vylučuje z hlasování body C4, E5 a E6, nesouhlas pak vylučuje z hlasování body A7 a A8. Stanovisko pana ministra je souhlasné, zpravodaje souhlasné.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování 373 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 373 tento návrh byl přijat, když ze 186 přítomných hlasovalo 106 pro, 78 proti.

 

Poslanec Rudolf Tomíček: Schválením tohoto pozměňovacího návrhu vylučujeme z dalšího hlasování body C4, E5 a E6. Nyní je možné hlasovat o A7 a A8. Zde si dovolím upozornit, že schválením A7 je nehlasovatelný bod G 2, neboť je obsažen již v A7. O bodech A7 a A8 budeme hlasovat dohromady. Stanovisko pana ministra je souhlasné, zpravodaje souhlasné.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování 374 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 374 tento návrh byl přijat, když ze 186 přítomných hlasovalo 106 pro, 78 proti.

 

Poslanec Rudolf Tomíček: Mimo bodů A7 a A8 jsme se takto vypořádali i s bodem G2. Přistupujeme k bodu A9. Zde si dovolím navrhnout nejprve hlasování o bodu E11. Stanovisko pana ministra je nesouhlasné, zpravodaje nesouhlasné.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování 375 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 375 tento návrh nebyl přijat, když ze 186 přítomných hlasovalo 74 pro, 106 proti.

 

Poslanec Rudolf Tomíček: Neschválením návrhu E11 je možno hlasovat o návrzích A9 a A10. Navrhuji hlasovat společně, jak jsem již uvedl dříve. Stanovisko pana ministra je nesouhlasné, zpravodaje souhlasné.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování 376 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 376 tento návrh nebyl přijat, když ze 186 přítomných hlasovalo 53 pro, 125 proti.

 

Poslanec Rudolf Tomíček: Dále lze hlasovat o návrzích A11 a A12 dohromady. Stanovisko pana ministra je nesouhlasné, zpravodaje souhlasné.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování 377 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 377 tento návrh nebyl přijat, když ze 186 přítomných hlasovalo 80 pro, 96 proti.

 

Poslanec Rudolf Tomíček: Nyní přistoupíme k hlasování o návrhu A13. Zde si dovoluji upozornit, že schválením tohoto návrhu je nehlasovatelný bod C8, který je již také obsažen v A13. Stanovisko pana ministra je souhlasné, zpravodaje souhlasné.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování 378 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 378 tento návrh byl přijat, když ze 186 přítomných hlasovalo 106 pro, 78 proti.

***




Přihlásit/registrovat se do ISP