(18.30 hodin)

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 562 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 562 tento návrh byl přijat, když se pro něj z přítomných 186 vyslovilo 155 a 21 bylo proti.

 

Poslanec Miroslav Kapoun: Pozměňovací návrhy pod písmeny N1 a N2 pana poslance Mlynáře jsou podle mne nehlasovatelné.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: O návrhu N2 bylo už hlasováno a N1 je nehlasovatelný.

 

Poslanec Miroslav Kapoun: N1 bylo odhlasováno v F1 pana poslance Šustra a N2 je odhlasováno jako K4, tzn., že jsou nehlasovatelné.

Pozměňovací návrhy pana poslance Němce pod písmenem O jsou avizované pozměňovací návrhy podmíněně pro C90, a protože C90 nebylo přijato, můžeme o těchto návrzích hlasovat. Navrhuji, abychom hlasovali dohromady. Stanoviska jsou doporučující.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 563 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 563 tento návrh byl přijat, když se pro něj z přítomných 186 vyslovilo 144 a 32 bylo proti.

 

Poslanec Miroslav Kapoun: Dále jsou tu pozměňovací návrhy pana poslance Vlčka pod písm. P. Navrhuji hlasovat jednotlivě. P1 je podle mého názoru nehlasovatelný, protože jsme přijali C1. P2 je podle mého názoru nehlasovatelný, protože jsme přijali C3. P3 je hlasovatelný. Stanovisko pana ministra i zpravodaje je souhlasné.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 564 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 564 tento návrh byl přijat, když se pro něj z přítomných 186 vyslovilo 95 a 79 bylo proti.

 

Poslanec Miroslav Kapoun: P4 je hlasovatelný. Pan ministr nedoporučuje, zpravodaj nedoporučuje.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 565 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 565 tento návrh nebyl přijat, když se pro něj z přítomných 185 vyslovilo 25 a 145 bylo proti.

 

Poslanec Miroslav Kapoun: P5 je nehlasovatelný. P6 - pan ministr nedoporučuje, zpravodaj nedoporučuje.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 566 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 566 tento návrh nebyl přijat, když se pro něj z přítomných 185 vyslovilo 18 a 149 bylo proti.

 

Poslanec Miroslav Kapoun: P 7 - pan ministr doporučuje, pan zpravodaj doporučuje.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 567 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 567 tento návrh byl přijat, když se pro něj z přítomných 185 vyslovilo 104 a 66 bylo proti.

 

Prosím o ticho!

 

Poslanec Miroslav Kapoun: P - 8 pan ministr doporučuje, zpravodaj doporučuje.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 568 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 568 tento návrh byl přijat, když se pro něj z přítomných 185 pro vyslovilo 168 a 3 byli proti.

 

Poslanec Miroslav Kapoun: P9 - pan ministr nedoporučuje, zpravodaj nedoporučuje.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 569 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 569 tento návrh nebyl přijat, když se pro něj z přítomných 185 vyslovilo 13 a 159 bylo proti.

 

Poslanec Miroslav Kapoun: P10 - pan ministr nedoporučuje, zpravodaj nedoporučuje.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 570 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 570 tento návrh nebyl přijat, když se pro něj z přítomných 185 vyslovilo 27 a 152 bylo proti.

 

Poslanec Miroslav Kapoun: P11 - pan ministr nedoporučuje, zpravodaj nedoporučuje.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 571 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 571 tento návrh nebyl přijat, když se pro něj z přítomných 185 vyslovilo 29 a 142 bylo proti.

 

Poslanec Miroslav Kapoun: P12 - ministr nedoporučuje, zpravodaj nedoporučuje.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 572 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 572 tento návrh nebyl přijat, když se pro něj z přítomných 185 pro vyslovilo 14 a 160 bylo proti.

 

Poslanec Miroslav Kapoun: P13 - pan ministr nedoporučuje, zpravodaj nedoporučuje.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 573 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 573 tento návrh nebyl přijat, když se pro něj z přítomných 185 vyslovilo 81 a 90 bylo proti.

 

Poslanec Miroslav Kapoun: P14 - pan ministr nedoporučuje, zpravodaj nedoporučuje.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 574 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 574 tento návrh nebyl přijat, když se pro něj z přítomných 185 vyslovilo 30 a 138 bylo proti.

 

Poslanec Miroslav Kapoun: P15 - pan ministr doporučuje, zpravodaj doporučuje.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 575 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 575 tento návrh nebyl přijat, když se pro něj z přítomných 185 vyslovilo 89 a 65 bylo proti.

 

Poslanec Miroslav Kapoun: P16 - pan ministr nedoporučuje, zpravodaj nedoporučuje.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 576 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 576 tento návrh nebyl přijat, když se pro něj z přítomných 185 vyslovilo 9 a 152 bylo proti.

 

Poslanec Miroslav Kapoun: P17 - pan ministr doporučuje, zpravodaj doporučuje.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 577 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 577 tento návrh byl přijat, když se pro něj z přítomných 185 vyslovilo 151 a 20 bylo proti.

***




Přihlásit/registrovat se do ISP