(18.40 hodin)

Poslanec Miroslav Kapoun: P18 - nedoporučuji, ministr nedoporučuje.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 578 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 578 tento návrh nebyl přijat, když se pro něj z přítomných 185 vyslovilo 25 a 150 bylo proti.

 

Poslanec Miroslav Kapoun: P19 - nedoporučuji, ministr nedoporučuje.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 579 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 579 tento návrh nebyl přijat, když se pro něj z přítomných 185 vyslovilo 21 a 155 bylo proti.

 

Poslanec Miroslav Kapoun: P20 - nedoporučuji, ministr nedoporučuje.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 580 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 580 tento návrh nebyl přijat, když se pro něj z přítomných 185 vyslovilo 23 a 152 bylo proti.

 

Poslanec Miroslav Kapoun: P21 - nedoporučuji, ministr nedoporučuje.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 581 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 581 tento návrh nebyl přijat, když se pro něj z přítomných 185 vyslovilo 26 a 145 bylo proti.

 

Poslanec Miroslav Kapoun: P22 - nedoporučuji, ministr nedoporučuje.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 582 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 582 tento návrh nebyl přijat, když se pro něj z přítomných 185 vyslovilo 44 a 134 bylo proti.

 

Poslanec Miroslav Kapoun: P23. (Hlasy ze sálu: Nehlasovatelný!)

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: P23 je nehlasovatelný. P24.

 

Poslanec Miroslav Kapoun: P23 je nehlasovatelné. P24 - nedoporučuji, ministr nedoporučuje.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Pan poslanec Matulka s procedurální poznámkou.

 

Poslanec Dalibor Matulka: Chci vyjádřit přesvědčení, že P24 a P25 - to jsou ty záležitosti s krevní skupinou - jsou nehlasovatelné z povahy věci, neboť těmto pozměňovacím návrhům chybí přechodné ustanovení, které by řešilo, co si současní držitelé řidičských oprávnění počnou, pokud by to platilo od účinnosti. Domnívám se, že je to prostě nerealizovatelné, je to nesmysl.

 

Poslanec Miroslav Kapoun: Chtěl bych říci, že toto bylo asi myšleno tím, že je určeno datum, kdy se musí vyměnit řidičské průkazy, ale skutečnost je, že je tam účinnost určena. Muselo by se hlasovat dohromady P24 a P25 a asi je to nehlasovatelné, protože to není uskutečnitelné.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Navrhovatel neprotestuje, takže tyto návrhy byly shledány nehlasovatelnými.

 

Poslanec Miroslav Kapoun: Takže P24 a P25 dohromady - nedoporučuji, ministr nedoporučuje.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 583 o bodech P24 a 25 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 583 tento návrh nebyl přijat, když se pro něj z přítomných 185 vyslovilo 11 a 165 bylo proti.

 

Poslanec Miroslav Kapoun: P26 - nedoporučuji, ministr nedoporučuje.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 584 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 584 tento návrh nebyl přijat, když se pro něj z přítomných 185 vyslovili 4 a 170 bylo proti.

 

Poslanec Miroslav Kapoun: P27 - nedoporučuji, ministr nedoporučuje.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 585 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 585 tento návrh nebyl přijat, když se pro něj z přítomných 185 vyslovili 3 a 174 byli proti.

 

Poslanec Miroslav Kapoun: P28 - doporučuji.

 

Ministr dopravy a spojů ČR Jaromír Schling: Tady bych velmi rád souhlasil, ale bohužel návrh není úplný, věcně tam cosi chybí, takže musím říci nedoporučuji.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 586 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 586 tento návrh nebyl přijat, když se pro něj z přítomných 185 vyslovili 44 a 130 bylo proti.

 

(Námitky ze sálu.) Omlouvám se, pokud jsem řekla byl přijat, byla to chyba. Nebyl přijat, když se pro něj z přítomných 185 pro vyslovili 44 a 130 bylo proti.

 

Poslanec Miroslav Kapoun: P29 je nehlasovatelný, protože byl odhlasován ÚPV. P30 - nedoporučuji, ministr nedoporučuje.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 587 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 587 tento návrh nebyl přijat, když se pro něj z přítomných 185 vyslovilo 26 a 146 bylo proti.

 

Poslanec Miroslav Kapoun: Dále jsou pozměňovací návrhy pod písmenem R, R1 a R2. Navrhuji hlasovat jednotlivě. R1 - ministr nedoporučuje, zpravodaj nedoporučuje.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 588 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 588 tento návrh nebyl přijat, když se pro něj z přítomných 185 pro vyslovilo 59 a 121 bylo proti.

(Stále hluk v sále.)

 

Poslanec Miroslav Kapoun: R2 - nedoporučuji, ministr nedoporučuje.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 589 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 589 tento návrh nebyl přijat, když se pro něj z přítomných 185 vyslovilo 55 a 123 bylo proti.

 

Poslanec Miroslav Kapoun: Jako poslední pozměňovací návrh je S1 - nedoporučuji, ministr nedoporučuje.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 590 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 590 tento návrh nebyl přijat, když se pro něj z přítomných 184 vyslovilo 50 a 127 bylo proti.

 

S procedurální poznámkou se hlásí pan poslanec Benda. (Hluk.) Ještě jednou prosím o ticho.

***




Přihlásit/registrovat se do ISP