(18.50 hodin)

(pokračuje Tlustý)

Myslím, že to je jasné. Dovolte mi přednést návrh na odročení projednávání této předlohy do předložení vládního návrhu zákona, kterým se mění některé zákony v souvislosti se zrušením okresních úřadů. Je to přesný návrh, který cituji ze stanoviska vlády, a myslím, že by to mohl být kompromis, který umožní se z této situace rychle dostat.

 

Místopředseda PSP Ivan Langer: Abyste nebyl zase tak příliš vstřícný, můžete říci nejpozději však do nějakého termínu. Nechávám na zvážení, zda si vláda zaslouží takový projev vstřícnosti ze strany navrhovatele.

Pokud není žádný jiný návrh - pan kolega Martínek - jinak nechám hlasovat bez rozpravy o tomto návrhu.

 

Poslanec Radko Martínek: Vážený pane předsedající, vážení páni ministři, vážené kolegyně a kolegové, myslím si, že všechno k této problematice bylo řečeno. Připojuji se k tomu, co pan navrhovatel tady navrhl teď jako vstřícný návrh. Myslím si, že je opravdu potřeba tuto záležitost řešit, ale je ji potřeba řešit v balíku zákonů druhé etapy reformy veřejné správy, resp. v souvislosti s rušením okresních úřadů, které vlastně vymezují současné kraje. Proto se připojuji k návrhu, který tady řekl předkladatel.

 

Místopředseda PSP Ivan Langer: Děkuji, pane zpravodaji.

 

Rozhodneme tedy o návrhu na odročení.

Zahájil jsem hlasování pořadové číslo 73 a ptám se, kdo s ním souhlasí. Kdo je proti?

Z přítomných 143 pro 131, proti nikdo. Návrh byl přijat.

 

Dalším bodem našeho jednání je bod č. 33. Nicméně vzhledem k tomu, že je 18.51 hodin, tímto bodem se budeme zabývat až v průběhu dalšího zítřejšího jednání. Děkuji vám, vážené kolegyně a vážení kolegové, za vaše výkony a těším se zítra na shledanou v 9 hodin.

 

(Jednání přerušeno v 18.52 hodin.)

***




Přihlásit/registrovat se do ISP