(20.40 hodin)
(pokračuje Langer)

Nyní uděluji slovo předsedovi poslaneckého klubu ODS Vlastimilu Tlustému. Prosím, pane kolego.

 

Poslanec Vlastimil Tlustý: Dámy a pánové, velmi stručně. V tom případě žádám o 16minutovou přestávku na poradu poslaneckého klubu ODS.

 

Místopředseda PSP Ivan Langer: Děkuji. V tuto chvíli přerušuji jednání Poslanecké sněmovny. Je to procedurální návrh, o kterém rozhodne předsedající.

V tuto chvíli je 20.44 hodin, žádosti na poradu poslaneckého klubu ODS vyhovuji.

Dávám slovo předsedovi poslaneckého klubu ČSSD poslanci Urbanovi.

 

Poslanec Milan Urban: Dávám, vážený pane místopředsedo, procedurální návrh, aby sněmovna dnes pokračovala ve svém jednání po 21. hodině, a to včetně hlasování. (Potlesk poslanců klubu ČSSD.)

 

Místopředseda PSP Ivan Langer: Slovo má místopředseda Poslanecké sněmovny Filip.

 

Místopředseda PSP Vojtěch Filip: Děkuji, pane předsedající. Respektuji právo předsedy poslaneckého klubu ODS, který požádal o přestávku na jednání klubu. On ale jistě pochopí, že před ním jsem požádal o slovo, a to z procedurálních důvodů.

Navrhuji přerušení tohoto jednání do úterý 21. ledna do 14.00 hodin. (Potlesk poslanců klubu KSČM.)

 

Místopředseda PSP Ivan Langer: Vážené kolegyně a kolegové, teď jste mě dostali do velmi obtížné procedurální situace, neboť jsou zde dva návrhy procedurálního charakteru, zjevně proti sobě jdoucí - žádost poslaneckého klubu ODS o přestávku do 21. hodiny a žádost o přerušení do úterý.

Při vědomí všech složitostí a výtek či pochval, se kterými se setkám, v tuto chvíli vyhovuji žádosti o přestávku do 21.00 hodin a sděluji, že budeme pokračovat zítra v 9.00 hodin.

 

(Jednání skončilo ve 20.46 hodin.)

***




Přihlásit/registrovat se do ISP