(10.50 hodin)
(pokračuje Pleva)

Sponzorská komunikace a reklama je obsahově úplně totožný pojem, ale v našem právním řádu se sousloví sponzorská komunikace nevyskytuje a mohlo by to dělat výkladové problémy. Děkuji za pozornost.

 

Předseda PSP Lubomír Zaorálek: Já také. Pan poslanec Vymětal se hlásil jako druhý. Další je pan místopředseda Langer.

 

Poslanec Karel Vymětal: Děkuji za slovo. Pane předsedo, dámy a pánové, dovolte mi, abych vznesl námitku proti předloženým tzv. legislativně technickým pozměňovacím návrhům. Já si myslím, že jejich charakter není legislativně technický, ale významně mění význam a smysl. Nebudu tady brát jeden za druhým, ale zcela určitě tištěná média a periodický tisk jsou zcela jiné pojmy. Takže já navrhuji a žádám, aby o tom, že jde o legislativně technické pozměňovací návrhy, sněmovna hlasovala. Děkuji.

 

Předseda PSP Lubomír Zaorálek: Děkuji. Pan místopředseda Langer. Ne, svou přihlášku ruší. Ptám se, jestli se ještě někdo hlásí do rozpravy. Prosím, pan předseda Kováčik.

 

Poslanec Pavel Kováčik: Pane předsedo, paní a pánové, já bych poprosil, aby ona přestávka, kterou si bere klub sociální demokracie, byla pro klub KSČM prodloužena do 11.25 hodin. Děkuji.

 

Předseda PSP Lubomír Zaorálek: Děkuji. Rozpravu končím a vyhlašuji onu přestávku, která bude trvat do 11.25 hodin.

 

(Jednání přerušeno v 10.52 hodin.)

***




Přihlásit/registrovat se do ISP