(10.30 hodin)
(pokračuje Zaorálek)

Děkuji předkladatelům i zpravodaji a končím projednávání tohoto návrhu zákona.

Zdá se, že pan poslanec Karel Vymětal se hlásí asi s nějakou procedurální poznámkou o slovo. Prosím pana poslance Kasala, aby mu umožnil vystoupit.

 

Poslanec Karel Vymětal: Děkuji. Pane předsedo, chtěl jsem vás netradičně požádat, jestli byste nepřerušil tuto schůzi na deset minut ze zdravotních důvodů pléna.

 

Předseda PSP Lubomír Zaorálek: Myslím, že je to dobře opodstatněná žádost, a já přerušuji schůzi. Promiňte, ještě pan poslanec Talíř. (Hluk v sále.) Vyslechněme pana předsedu Talíře.

 

Poslanec Jaromír Talíř: Já bych, pane předsedo, požádal, aby přestávka byla 30 minut, a volal bych poslanecký klub KDU-ČSL do místnosti 106.

 

Předseda PSP Lubomír Zaorálek: Ano, ale prosím ještě paní poslankyni Dundáčkovou. Klid!!

 

Poslankyně Eva Dundáčková: Vážený pane předsedo, dámy a pánové, prosím pana poslance Vymětala, aby specifikoval svoji žádost. Pokud žádá klub KSČM o přestávku, má na to samozřejmě právo. Pokud se pan poslanec domnívá, že zdravotní stav pléna jako celku není v pořádku, ať prosím uvede konkrétní údaje. Děkuji.

 

Předseda PSP Lubomír Zaorálek: Prosím, pan poslanec Kováčik.

 

Poslanec Pavel Kováčik: Dovoluji si také svolat poslanecký klub KSČM do prostor klubu ihned po zahájení přestávky.

 

Předseda PSP Lubomír Zaorálek: Jsem přesvědčen, že není třeba zkoumat zdravotní stav pléna, a vyhovuji žádosti na přerušení tohoto jednání na půl hodiny, takže bychom pokračovali v 11 hodin.

 

(Jednání přerušeno v 10.32 hodin.)

***




Přihlásit/registrovat se do ISP