(13.00 hodin)
(pokračuje Kasal)

Nyní rozhodneme o návrhu pana poslance Martínka na přikázání výboru pro veřejnou správu, regionální rozvoj a životní prostředí. Zahájil jsem hlasování pořadové číslo 911. Kdo s návrhem souhlasí, ať zvedne ruku a stiskne tlačítko "ano". Děkuji. Kdo je proti? Děkuji.

Hlasování skončilo. Ze 129 hlasujících bylo pro 79, proti 20. I tento návrh byl přijat.

 

Tím jsme ukončili první čtení tohoto návrhu zákona.

 

Můžeme se vrátit do rozjednaného bodu 79, což je tisk 481. Po ukončené rozpravě se táži pana ministra, zdali hodlá vystoupit. Nechce. Pan zpravodaj také nehodlá vystoupit.

Pana poslance Radko Martínka, se zeptám, zdali jeho návrh platí i pro tento tisk. Je tomu tak.

 

V hlasování pořadové číslo 912 rozhodneme o návrhu organizačního výboru na přikázání rozpočtovému výboru. Kdo souhlasí, ať zvedne ruku a stiskne tlačítko "ano". Děkuji. Kdo je proti tomuto návrhu? Děkuji.

Hlasování skončilo. Ze 128 hlasujících bylo pro 109, proti 2, takže návrh byl přijat.

 

V dalším hlasování rozhodneme o návrhu na přikázání výboru pro veřejnou správu, regionální rozvoj a životní prostředí. Zahájil jsem hlasování pořadové číslo 913. Kdo s návrhem souhlasí, ať zvedne ruku a stiskne tlačítko "ano". Kdo je proti. Děkuji.

Hlasování skončilo. Ze 128 hlasujících bylo pro 78, proti 23. Návrh byl přijat.

 

Mohu konstatovat, že i první četní tohoto návrhu zákona jsme ukončili.

 

Dámy a pánové, je 13.01 hodin. Vyhlašuji polední přestávku do 14.15 hodin. Ve 14.15 bychom měli pokračovat v jednání Poslanecké sněmovny.

 

(Jednání přerušeno ve 13.02 hodin.)

***




Přihlásit/registrovat se do ISP