(18.20 hodin)
(pokračuje Gross)

To jsem uvedl v předchozí interpelaci. Pokud jde o údaje za první kvartál tohoto roku, není problém je dát k dispozici a já je panu poslanci Novotnému pošlu, aby bylo možno si prostudovat tyto údaje včetně toho, jak vypadají souhrnná čísla za jednotlivé regiony. Protože si myslím, že určitě je dobře, aby ti poslanci a poslankyně, kteří mají zájem o to, aby měli přehled o takovýchto záležitostech, aby informace měli.

Děkuji za pozornost.

 

Místopředseda PSP Vojtěch Filip: Děkuji panu místopředsedovi vlády a ministru vnitra Stanislavu Grossovi.

Vzhledem k tomu, co říká § 111 odst. 1 v poslední větě, nemohu, protože je více než 18.20, pozvat pana poslance Zbyňka Novotného, aby přednesl svou interpelaci vůči příchozí paní ministryni školství Petře Buzkové. Mrzí mě to, myslel jsem, že to stihneme, ale paní ministryni jsem vlastně zavolal do jednání sněmovny předčasně, když jsem myslel, že na ni přece jen dojde. Věřím, že místo ústní interpelace využije pan poslanec Zbyněk Novotný přítomnosti paní ministryně a vyřeší to mimo bod č. 64, interpelace, který jsem právě ukončil.

A zároveň jsem tak ukončil 31. schůzi Poslanecké sněmovny. Děkuji všem poslancům a poslankyním za aktivní účast na dnešní schůzi. Děkuji přítomnému místopředsedovi vlády a ministru vnitra, paní ministryni školství. Těším se s vámi na 33. schůzi na shledanou.

 

(Schůze skončila v 18.21 hodin.)

***




Přihlásit/registrovat se do ISP