(Jednání pokračovalo v 18.30 hodin)

 

Místopředseda PSP Vojtěch Filip: Vážené paní poslankyně a poslanci, budeme pokračovat. Vidím tady již některé členy poslaneckého klubu KDU-ČSL, kteří si vyžádali přestávku. Myslím si, že už je po přestávce.

Podle schváleného pořadu schůze bychom mohli pokračovat dalšími body jednání. Protože jsme rozhodli, že zařadíme druhé kolo voleb na 30 minut před 19. hodinou, požádám předsedu volební komise Pavla Hojdu, aby druhé kolo voleb uvedl.

Než vám dám slovo, pane poslanče, požádám sněmovnu o klid, tak abychom se mohli soustředit na projednávaný bod. Prosím, pane poslanče.

 

Poslanec Pavel Hojda: Dámy a pánové, vzhledem k tomu, že se uskutečnilo první kolo tajných voleb a ve dvou případech se nepodařilo zvolit všechny kandidáty, bude se konat ve dvou případech druhé kolo voleb, a to při volbě člena dozorčí rady Státního zemědělského intervenčního fondu (bod 194), kde jsou dva kandidáti, kteří postoupili do druhého kola, a to Jiří Papež a Ladislav Skopal. Budeme volit jednoho.

Dále volba členů Rady České televize (bod 228), kde do druhého kola postoupil Ivan Satrapa a Radek Mezulánik. Opět budeme volit jednoho.

Volby mohou začít za chvíli. Hlasovací lístky se budou vydávat do 18.40 hodin.

 

Místopředseda PSP Vojtěch Filip: Vyhlašuji druhé kolo tajných voleb, jak uvedl pan předseda volební komise. Konstatuji, že výsledek voleb bude vyhlášen ráno po zahájení schůze.

Vážené paní poslankyně a poslanci, můžete se zúčastnit druhého kola voleb. Přeji vám dobrý večer, dobrou chuť a zítra nashledanou.

 

(Jednání skončilo v 18.35 hodin.)

***




Přihlásit/registrovat se do ISP