(16.50 hodin)

Poslankyně Ludmila Brynychová: Vážený pane předsedo, vážené kolegyně a kolegové, chtěla bych vám říci, že vzhledem k tomu, že jste mě zvolili na jiné místo, vzdávám se k dnešnímu dni funkce poslance Parlamentu ČR a všem vám děkuji za spolupráci, kterou jsme spolu měli. Děkuji. (Potlesk.)

 

Předseda PSP Lubomír Zaorálek: Prosím ještě pana poslance Antonína Macháčka.

 

Poslanec Antonín Macháček: Vážený pane předsedo, vážení členové vlády, milé kolegyně, vážení kolegové. Za několik málo minut po skončení dnešního jednání Poslanecké sněmovny budu skládat slib člena kolegia Nejvyššího kontrolního úřadu a z tohoto důvodu se teď oficiálně a osobně vzdávám mandátu poslance Parlamentu České republiky.

Dovolte mi na závěr, abych poděkoval všem, kteří mě v tajné volbě zvolili a dali mi svůj hlas. Ale na druhé straně, neradujte se, že jste se mě zbavili. (Oživení v sále.) Jsem přesvědčen, že s řadou z vás se po příštích volbách budu setkávat zde na půdě Parlamentu ČR, a pevně doufám, že to nebude v podvýboru pro kontrolu, ale ve výboru pro kontrolu.

Mějte se fajn, mějte se hezky a přeji vám všechno dobré. (Potlesk.)

 

Předseda PSP Lubomír Zaorálek: Já přeji tedy oběma kolegům hodně štěstí v jejich příští kontrolní práci.

Vám přeji příjemný večer a hezký víkend. Končím dnešní jednací den 51. schůze Poslanecké sněmovny. Pokračovat budeme v úterý 13. prosince ve 14 hodin.

 

(Jednání skončilo v 16.51 hodin.)

***




Přihlásit/registrovat se do ISP