(9.30 hodin)
(pokračuje Vojtilová)

Hlasování 4 - bod B, poslanec Patera. Hlasování 5 - bod C, poslankyně Fischerová. Hlasování 6 - bod D, poslanec Klas. Hlasování 7, poslankyně Páralová - bod E. Hlasování 7 - bod F, poslanec Antolák. Hlasování 8 - bod G, poslanec Zralý. Hlasování 9 - bod H, poslanec Karásek. Hlasování 10 - bod I, poslanec Sehoř. Hlasování 11 - bod J, poslanec Říha. Hlasování 12 - bod K, poslanec Koníček. Hlasování 13 - bod L, poslanec Hovorka.

Tím bychom se vypořádali se všemi pozměňovacími návrhy, které předložili jednotliví poslanci, a hlasovali bychom o zákonu jako celku.

 

Místopředsedkyně PSP Jitka Kupčová: Děkuji. Ptám se, zda má někdo námitky k navržené proceduře. Vidím pana poslance Sehoře.

 

Poslanec Karel Sehoř: Vážená paní předsedající, dámy a pánové, dovolte mi, abych požádal Sněmovnu o stažení mého pozměňovacího návrhu I12.

 

Místopředsedkyně PSP Jitka Kupčová: O tomto návrhu na stažení budeme hlasovat ještě předtím, než si schválíme proceduru, protože v navržené proceduře se s tímto návrhem počítalo, a mezitím si ještě rozmyslete, zda budete mít někdo nějaké námitky k navrženému postupu.

 

Nyní tedy budeme hlasovat o tom, zda Sněmovna souhlasí se stažením pozměňovacího návrhu pana poslance Karla Sehoře pod písmenem I12.

Zahajuji hlasování. Kdo souhlasí, stiskněte tlačítko a zvedněte ruku. Kdo je proti?

V hlasování pořadové číslo 1191 z přítomných 137 pro hlasovalo 111, proti nikdo. Tento návrh byl přijat. Odsouhlasili jsme stažení tohoto pozměňovacího návrhu.

 

Nyní se ještě hlásí paní poslankyně Páralová.

 

Poslankyně Alena Páralová: Vážená paní místopředsedkyně, kolegyně a kolegové, paní zpravodajka mi dala hlasování teprve před chvílí a teď to velice rychle vychrlila. Já bych takto nemohla odpovědně hlasovat. Žádám o pětiminutovou přestávku, abych si rozmyslela hlasování. Děkuji.

 

Místopředsedkyně PSP Jitka Kupčová: Dobře. Myslím si, že v tomto případě je to na místě. Bylo požádáno o 5 minut, dodržíme čas a budeme zahajovat v 9.38 hodin.

(Jednání bylo přerušeno na 5 minut.)

Kolegyně a kolegové, zřejmě můžeme pokračovat v projednávání. Já se ještě zeptám, zda má někdo námitky k proceduře, tak jak ji navrhla paní zpravodajka. Všechny vás přivolám do jednacího sálu, a protože procedura návrhu postupu byla poměrně složitá, nechám hlasovat o návrhu paní zpravodajky.

Ještě se hlásí paní poslankyně Alena Páralová.

 

Poslankyně Alena Páralová: Já bych prosila, aby u návrhu pana poslance Karáska pod písmenem H se o bodech 6 a 7 hlasovalo zvlášť.

***




Přihlásit/registrovat se do ISP