(Jednání pokračovalo v 16.30 hodin.)

 

Předseda PSP Miloslav Vlček: Vážené paní poslankyně, vážení páni poslanci, předávám slovo předsedovi volební komise, aby nás seznámil s výsledky tajné volby místopředsedů Poslanecké sněmovny. Pane předsedo, máte slovo.

 

Poslanec Petr Tluchoř: Děkuji, pane předsedo. Dámy a pánové, dovolte, abych vás seznámil se zápisem o první volbě v prvním kole místopředsedů Poslanecké sněmovny ze dne 14. srpna 2006.

Počet vydaných hlasovacích lístků byl 198, počet odevzdaných platných i neplatných hlasovacích lístků byl 198. Počet neodevzdaných hlasovacích lístků nula. Pro poslance Vojtěcha Filipa bylo odevzdáno 101 hlasů, pro pana poslance Jana Kasala bylo odevzdáno 103 hlasů, pro paní poslankyni Němcovou bylo odevzdáno 93 hlasů, pro paní poslankyni Lucii Talmanovou bylo odevzdáno 165 hlasů a pro pana poslance Lubomíra Zaorálka bylo odevzdáno 148 hlasů. V prvním kole byli zvoleni Vojtěch Filip, Jan Kasal, Lucie Talmanová a Lubomír Zaorálek. Do druhého kola postupuje paní poslankyně Miroslava Němcová.

 

Předseda PSP Miloslav Vlček: Děkuji. Blahopřeji zvoleným místopředsedům Poslanecké sněmovny a prosím, aby zaujali určená místa tady nahoře.

Pane předsedo, jak nyní budeme pokračovat při druhém kole?

 

Poslanec Petr Tluchoř: Ano. První volba druhé kolo místopředsedy Poslanecké sněmovny může začít za 30 minut. Je potřeba čas na přípravu hlasovacích lístků, čili v 17 hodin bychom mohli začít vydávat hlasovací lístky po dobu 20 minut, čili do 17.20, a poté potřebujeme dalších 20 minut na sčítání hlasů. Čili v 17.40 hodin bychom se zde mohli sejít.

 

Předseda PSP Miloslav Vlček: Děkuji. Vydávání hlasovacích lístků bude zahájeno v 17 hodin do 17.20 hodin, pak dáme čas na zpracování volební komisi do 17.40 a naše jednání bude pokračovat v 17.45 hodin. Přerušuji jednání pro konání tajné volby místopředsedy Poslanecké sněmovny.

 

(Jednání přerušeno v 16.34 hodin.)

***




Přihlásit/registrovat se do ISP