(18.40 hodin)

Místopředsedkyně PSP Lucie Talmanová: Přeje si paní zpravodajka přednést závěrečné slovo? Není tomu tak. Takže přikročíme k hlasování o celém návrhu zákona.

Přednesu návrh usnesení: "Poslanecká sněmovna vyslovuje souhlas s návrhem poslanců Waltera Bartoše a Ivana Ohlídala na vydání zákona, kterým se mění zákon číslo 130/2002 Sb., o podpoře výzkumu a vývoje z veřejných prostředků a o změně některých souvisejících zákonů (zákon o podpoře výzkumu a vývoje), ve znění pozdějších předpisů, podle sněmovního tisku 155."

 

Zahajuji hlasování pořadové číslo 46. Táži se vás, kdo souhlasí s takto navrženým usnesením, nechť stiskne tlačítko a zvedne ruku. Kdo je proti?

Z přítomných 131 poslankyň a poslanců se pro návrh vyslovilo 130. Konstatuji, že s návrhem zákona byl vysloven souhlas.

 

Vážené paní poslankyně, vážení páni poslanci, dalším možným bodem, resp. dalším prvním čtením způsobilým k projednávání je sněmovní tisk 160, kterým je návrh zastupitelstva hlavního města Prahy. Protože pan první náměstek Rudolf Blažek, zmocněný k přednesení tohoto návrhu změny zákona, byl na dnešní jednání řádně omluven a byl pozván na zítřejší den, tedy středu 25. 4., dovolím si ukončit dnešní jednací den.

Než se rozejdeme, ještě vám sdělím, že zítra dopoledne se budeme zabývat pevně zařazenými body 46 a 47, což jsou dvě zahraniční smlouvy, posléze bodem číslo 9, druhým čtením sněmovního tisku 161 - ochrana ovzduší.

Děkuji vám a přeji všem příjemný večer.

 

(Jednání skončilo v 18.42 hodin.)

***




Přihlásit/registrovat se do ISP