(Jednání pokračovalo v 16.16 hodin.)

 

Místopředsedkyně PSP Miroslava Němcová: Dámy a pánové, domnívám se, že můžeme pokračovat. Chtěla bych vás informovat, že nemám žádnou další písemnou přihlášku do obecné rozpravy, a proto se vás táži na vaše momentální přihlášky. O slovo se hlásí pan kolega Urban. Prosím.

 

Poslanec Milan Urban: Vážená paní místopředsedkyně, vážené kolegyně, vážení kolegové, ti nejlepší se poznají podle toho, že umějí uznat chybu. Tady jsem žádný náznak pokory ve věci, která je evidentní chybou, ve věci, která poškozuje ekonomiku České republiky, nezaznamenal.

 

Místopředsedkyně PSP Miroslava Němcová: Děkuji. Ptám se na další přihlášku do všeobecné rozpravy. Neregistruji žádnou, končím všeobecnou rozpravu.

Můžeme přistoupit k rozpravě podrobné. Písemnou přihlášku do podrobné rozpravy nemám žádnou. Pan poslanec Urban má slovo.

 

Poslanec Milan Urban: Vážená paní místopředsedkyně, dovolte, abych navrhl usnesení jako závěr projednávání tohoto bodu: Poslanecká sněmovna Parlamentu České republiky konstatuje, že vláda České republiky svým neprofesionálním postupem v agentuře CzechInvest poškozuje zájmy České republiky.

 

Místopředsedkyně PSP Miroslava Němcová: Jsme v podrobné rozpravě, táži se tedy na další přihlášky do podrobné rozpravy. Není žádná přihláška, končím také podrobnou rozpravu. Přivolávám naše kolegy.

O slovo se hlásí pan poslanec Jan Bürgermeister.

 

Poslanec Jan Bürgermeister: Vážená paní předsedající, v zastoupení předsedy klubu poslanců Občanské demokratické strany žádám o desetiminutovou přestávku.

 

Místopředsedkyně PSP Miroslava Němcová: Vyhlašuji přestávku do 16.28 hodin.

 

(Jednání přerušeno v 16.18 hodin.)

***




Přihlásit/registrovat se do ISP