(Jednání pokračovalo ve 14.00 hodin.)

 

Předseda PSP Miloslav Vlček: Vážené paní poslankyně, vážení páni poslanci, vážení členové vlády, budeme pokračovat v našem odpoledním jednání. Naše dopolední jednání bylo přerušeno v podrobné rozpravě, bude tedy pokračovat podrobná rozprava.

Zeptám se, jestli se ještě někdo hlásí do podrobné rozpravy. Ano, hlásí se pan předseda Tluchoř. Pane předsedo, máte slovo. A poprosím pana poslance Vojíře, aby umožnil panu předsedovi Tluchořovi vystoupit. Prosím, pane předsedo, máte slovo.

 

Poslanec Petr Tluchoř: Děkuji. Vážený pane předsedo, dámy a pánové. Předně přijměte mou omluvu, ale nedopatřením se stalo, že do poslaneckého návrhu pana poslance Topolánka se dostala část z textu, která nebyla zkonzultována s Legislativní radou vlády, a ta správná část vypadla. Proto před sebou na svých stolech máte pozměňovací návrh můj, který tuto část opravuje. Já se k němu tímto hlásím a omlouvám se vám a prostřednictvím pana předsedajícího panu poslanci Jandákovi dvojnásob. Děkuji pěkně.

 

Předseda PSP Miloslav Vlček: Děkuji, pane předsedo. To znamená, že jste si osvojil ty návrhy, které byly rozdány na lavice.

Zeptám se, jestli ještě někdo chce vystoupit v podrobné rozpravě. Jestliže tomu tak není, podrobnou rozpravu končím.

Ptám se na případná závěrečná slova - pana premiéra, pánů zpravodajů. Není zájem o vystoupení. Tím pádem končím druhé čtení tohoto návrhu a současně přerušuji 18. schůzi do úterý 21. srpna do 14 hodin. Děkuji a za dvacet minut budeme pokračovat další schůzí, a to je 19. schůze, protože je potřeba předělat hlasovací zařízení. Takže ve 14.30 zahájím 19. schůzi. Děkuji.

 

(Schůze přerušena ve 14.04 hodin.)

***




Přihlásit/registrovat se do ISP