(9.03 hodin)

Místopředseda PSP Lubomír Zaorálek: Dovolte, abych sdělil, že jsem byl hned v úvodu požádán předsedou klubu sociální demokracie o dvacetiminutovou pauzu. Jednání nezahájím, vyhlašuji pauzu. Sejdeme se v 9.20 hodin.

(Po chvíli:) Situace se mění. Po dohodě politických klubů by měla být pauza 45 minut, jednání se tedy zahájí až 9.45 hodin.

 

Pokračování schůze Poslanecké sněmovny
28. listopadu 2007 v 9.45 hodin

Přítomno: 176 poslanců

 

Ještě jednou dobré ráno, dámy a pánové, kolegové. Dovolte mi, abych zahájil druhý jednací den 23. schůze Poslanecké sněmovny. Prosím, abyste se všichni přihlásili. Zazvoním, že už začínáme, a prosím, přihlaste se. Také mi oznamte, kdo máte náhradní kartu.

Mám tady i omluvy. Omlouvají se členové vlády Václav Jehlička, Jiří Pospíšil, Džamila Stehlíková a Cyril Svoboda, který je na zahraniční cestě. To jsou všechny omluvy, které tady mám.

Dámy a pánové, vzhledem k tomu, že se začátek posunul, teprve teď začne 30 minut, během kterých lze podávat návrhy na změnu programu.

Pan poslanec Vojíř má náhradní kartu číslo 2.

Takže opakuji: teprve od této chvíle budeme počítat tu 30minutovou časovou lhůtu, ve které lze podávat návrhy na změnu programu.

Jediný písemný návrh na změnu programu mám od pana poslance Vojíře. Prosím, aby se ujal slova jako první.

 

Poslanec Oldřich Vojíř: Děkuji, pane místopředsedo. Vážený pane premiére, dámy a pánové, dovolte mi, abych navázal na své včerejší vystoupení. Tím, že Sněmovna povolila zkrátit lhůtu projednávaného sněmovního tisku 273 o 30 dnů, tato lhůta vypršela, a pokud by se Sněmovna rozhodla, tento tisk bychom mohli začít projednávat ještě na této schůzi.

Proto navrhuji zařadit druhé čtení sněmovního tisku 273 na dnešní odpolední jednání jako první bod.

 

Místopředseda PSP Lubomír Zaorálek: Tisk 273 - jeho druhé čtení navrhujete jako první bod dnešního odpoledního jednání… Požádal bych, aby ho bylo možno zařadit jako třetí bod, jsou tam dva pevně zařazené body a nevím teď, jak to bude s rozpočtem. Takže by bylo lépe to zařadit jako třetí pevně zařazený bod odpoledne. Dobře, můžeme takto.

Takže to je jediný návrh na změnu pořadu? Ještě se hlásí pan poslanec Mencl.

Pan poslanec Skopal má náhradní kartu číslo 5.

Omlouvám se panu poslanci Menclovi. Máte slovo.

***


Související odkazy



Přihlásit/registrovat se do ISP