(14.30 hodin)

Předseda PSP Miloslav Vlček: Obě stanoviska negativní. Zahajuji hlasování. Kdo s tímto návrhem souhlasí, ať stiskne tlačítko a zvedne ruku. Kdo je proti?

V hlasování pořadové číslo 13 z přítomných 186 poslankyň a poslanců pro návrh 23, proti 93. Konstatuji, že i tento návrh nebyl přijat.

 

Prosím, pane zpravodaji, pokračujte.

 

Poslanec Michal Doktor: Zbývající, třetí částí je změna zákona o lihu, jediný pozměňovací návrh označený jako B oddíl c) paní poslankyně Vostré. Mé stanovisko je negativní. (Ministr: Zásadní nesouhlas.)

 

Předseda PSP Miloslav Vlček: Zásadní nesouhlas. Zahajuji hlasování. Kdo s tímto návrhem souhlasí, ať stiskne tlačítko a zvedne ruku. Kdo je proti?

V hlasování pořadové číslo 14 z přítomných 186 poslankyň a poslanců pro návrh 25, proti 95. Ani tento návrh nebyl přijat.

 

Pane zpravodaji, podle mých záznamů jsme vyčerpali všechna hlasování. Je tomu tak?

 

Poslanec Michal Doktor: Ano, pane předsedo. Můžeme hlasovat v závěrečném hlasování o návrhu zákona jako celku.

 

Předseda PSP Miloslav Vlček: Dobře, přednesu návrh na usnesení: "Poslanecká sněmovna vyslovuje souhlas s vládním návrhem zákona, kterým se mění zákon č. 353/2005 Sb., o spotřebních daních, ve znění pozdějších předpisů, zákon č. 86/2002 Sb., o ochraně ovzduší a o změně některých dalších zákonů (zákon o ochraně ovzduší), ve znění pozdějších předpisů, a zákon č. 61/1997 Sb., o lihu a o změně a doplnění zákona č. 455/1991 Sb., o živnostenském podnikání (živnostenský zákon), ve znění pozdějších předpisů, a zákona České národní rady č. 587/1992 Sb., o spotřebních daních, ve znění pozdějších předpisů (zákon o lihu), ve znění pozdějších předpisů, podle sněmovního tisku 355, ve znění schválených pozměňovacích návrhů."

 

Kdo s tímto usnesením souhlasí, ať stiskne tlačítko a zvedne ruku. Kdo je proti?

V hlasování pořadové číslo 15 z přítomných 185 poslankyň a poslanců pro návrh 180, proti nikdo. Konstatuji, že s návrhem zákona byl vysloven souhlas.

 

Děkuji panu zpravodajovi, děkuji panu ministrovi. Tím jsme vyčerpali jeden bod naší 26. schůze. Tím 26. schůzi končím a těším se na shledanou.

 

(Schůze skončila ve 14.33 hodin.)

***




Přihlásit/registrovat se do ISP