(9.10 hodin)

Místopředseda PSP Lubomír Zaorálek: Prosím, pan poslanec Kováčik.

 

Poslanec Pavel Kováčik: Pane předsedající, paní a pánové, promiňte mi, že vstupuji krátce do této debaty, ale to, co teď bylo načteno jako návrh na posunutí, znamená, že bychom také mohli přijít s křížkem po funuse.

Před hlasováním o tomto návrhu žádám o přestávku na poradu klubu KSČM v délce čtvrt hodiny. Ale až před hlasováním o tomto konkrétním návrhu. Děkuji.

 

Místopředseda PSP Lubomír Zaorálek: Pardon - před hlasováním o tomto návrhu patnáct minut pauzy? Tak jo, dobře. Takže to by znamenalo, že můžeme odhlasovat ten první návrh pana poslance Zajíčka a pak bychom měli zřejmě patnáctiminutovou pauzu.

Já tady zazvoním a myslím, že můžeme hlasovat návrh pana poslance Zajíčka na přeřazení třetích čtení bodů 101 a 102. Zeptám se, jestli někdo má problém, když to budeme hlasovat najednou. Jsou to různé body, ale nevadí to panu poslanci? Můžeme to odhlasovat najednou. Pokud není námitka, tak vás prosím, hlasovali bychom zároveň o přeřazení třetích čtení 101, to je trestní řád, a 102, to je místní referendum. A tyto dva body bychom zařadili z toho dnešního na středu 13. 2. po pevně zařazených bodech postupně oba dva. Je to jasné, jak zněl návrh pana poslance?

 

Zahajuji hlasování. Kdo je pro, akceptovat toto pevné zařazení bodů 101 a 102, ať stiskne tlačítko a zvedne ruku. Kdo je proti?

Hlasování má pořadové číslo 144. Přítomno 174, pro hlasovalo 156, proti 1. Tento návrh byl přijat.

 

To je hotovo. A teď tady byl návrh paní poslankyně Kateřiny Jacques a pan předseda Kováčik řekl, že před hlasováním patnáctiminutová pauza na poradu klubu. Takže já vyhlašuji patnáctiminutovou pauzu a prosím, abychom se tady sešli v 9.25. V 9.25 bude Sněmovna pokračovat. (Nesouhlasný šum.)

 

Málo? Promiňte, tak 9.30. V 9.30, o půl desáté, bude Sněmovna pokračovat. Po protestech tedy v 9.30.

 

(Jednání přerušeno v 9.13 hodin.)

***




Přihlásit/registrovat se do ISP